Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: Ο άντρας που έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της! «Πυρετός» στον Alpha tv!

Τα αλλάζουν όλα πριν τη νέα σεζόν!

Ναταλία Γερμανού: Ο άντρας που έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της! «Πυρετός» στον Alpha tv!
Vanda's Blog 09.08.2019 07:34

Ένας άντρας έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στον Alpha tv επικρατεί «πυρετός» προετοιμασιών!

Η Ναταλία, ήταν μια από τις παρουσιάστριες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν (και όχι μόνο) και οι υπεύθυνοι στον Alpha είναι πολύ ικανοποιημένοι από εκείνοι! Έτσι, δεδομένου ότι η εκπομπή της, Καλύτερα δεν γίνεται, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, φέτος αποφάσισαν να κάνουν τονωτικές ενέσεις, ώστε να πάει ακόμα καλύτερα! Να σας θυμήσω σε αυτό το σημείο, ότι πριν λίγες μέρες, σας έγραψα ότι υπάρχουν και σκέψεις για δεύτερη εκπομπή της....


Για να μείνω στο θέμα, όμως, τονίζω ότι ένας άντρας θα μπει όχι ως συμπαρουσιαστής, αλλά με πολύ ενισχυμένο ρόλο από τη νέα σεζόν στο πλευρό της! Η Ναταλία είναι απολύτως σύμφωνη και οι συζητήσεις προχωρούν!

Ναταλία Γερμανού: Ο άντρας που έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της! «Πυρετός» στον Alpha tv!
Όσο για το ποιος είναι αυτός; Μιλάω για τον Κώστα Τσουρό, που χαίρει της εκτίμησης του καναλιού αλλά και της Ναταλίας! Ο Κώστας, θα έχει ενεργό ρόλο και πίσω από τις κάμερες συμμετέχοντας στη διαμόρφωση της σκαλέτας της εκπομπής.


Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το ενημερωτικό κομμάτι του «Καλύτερα δε γίνεται» θα ενισχυθεί και θα γίνει περισσότερο infotainment. Εξάλλου η Ναταλία, μπορεί να το υποστηρίξει πολύ εύκολα και είναι και μια διαφορετική πρόταση που μπορεί να βγει! Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις προχωρούν, ωστόσο κρατάω πάντα μια επιφύλαξη, γιατί στον θαυμαστό κόσμο της showbiz, όλα είναι ρευστά!

ALPHA TV: Σοκ για Νικολούλη - Χατζηβασιλείου - Γερμανού - Μελέτη - Τσιμτσιλή!

Όλα αλλάζουν και τίποτα δε μένει όρθιο με την νέα διοίκηση στο κανάλι του ALPHA TV!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να «κρατήσει» τα συμβόλαια των συγκεκριμένων παρουσιαστριών καθώς τα θεωρεί πανάκριβα και εκτός αγοράς.

Εκτός και αν δεχτούν τις μειώσεις που θα προτείνουν από την νέα διοίκηση της Motor Oil

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας, μία περίοδος διαπραγματεύσεων έχει ξεκινήσει στο κανάλι της Κάντζας με την νέα διοίκηση του Alpha προκειμένου να συζητηθούν όλα τα μεγάλα συμβόλαια.

Η νέα διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει ήδη ένα κύκλο επαφών με τις παρουσιάστριες προκειμένου να εξορθολογιστεί κοστολογικά όλο το πρόγραμμα του καναλιού.

Σε πρώτη φάση στο στόχαστρο του καναλιού μπαίνει η Αγγελική Νικολούλη η οποία μέτρα πάρα πολλά χρόνια στο σταθμό. Θα ζητηθεί από την Αγγελική Νικολούλη να παραμείνει στο σταθμό αλλά με μειωμένο κόστος.

Μετά σειρά έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου που ανανεώνει το συμβόλαιο της με το κανάλι κάθε καλοκαίρι. Και στην Βίκυ θα ζητηθεί να μείνει στο κανάλι με λιγότερα χρήματα.

Συζητήσεις θα ξεκινήσουν και με την Ελεονώρα Μελέτη και με τη Ναταλία Γερμανού που τα συμβόλαια τους λήγουν τον Μάιο!


Εντελώς άλλη στάση κρατάει το κανάλι με την ταλαντούχα και ανερχόμενη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρείται το πουλέν του καναλιού και είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που θεωρείται από την νέα διοίκηση εξαιρετικά αδικημένη μισθολογικά!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει τα λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια στο κανάλι της Κάντζας αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει από την επόμενη σεζόν.

ALPHA TV: Χαμός με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ποιος την είδε και δε φοβήθηκε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στην Σπυροπούλου! «Προτιμώ να...» (Βίντεο)

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτες ατάκες on air για Βασάλο! «Το πλήρωσε με αίμα...»

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share