Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Η απόφαση του ALPHA! Τι συμβαίνει;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μόλις "έσκασε"...

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Η απόφαση του ALPHA! Τι συμβαίνει;
Vanda's Blog 19.11.2019 08:26

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη; Μέσα από ένα έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την απόφαση του ALPHA!

Πριν από λίγα λεπτά οι πληροφορίες αυτές ήρθαν σε μένα και θα σας τις μεταφέρω όλες αναλυτικά μέσα από το Vanda's blog! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού... ακόμα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το πενταετές συμβόλαιο της λαμπερής παρουσιάστριας με το κανάλι της Κηφισιάς λήγει τον προσεχή Ιούνιο του 2020 και έχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω από αυτό!

Ελένη Μενεγάκη συμβόλαιο ALPHA

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια για να σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας...

Το κανάλι ALPHA, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, πήρε την απόφαση να επανεξετάσει και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό της από την αρχή, από μηδενική φάση, λίγο μετά το Πάσχα για να παρθεί η απόφαση για το αν θα μείνει ή θα λήξει η συνεργασία τους...

Ελένη Μενεγάκη: Τα μεγάλα «αγκάθια» στο χρυσό της συμβόλαιο!

Σύμφωνα, επίσης, με τις ίδιες πηγές η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει σαν να μην υπήρχε ποτέ πριν συνεργασία! Δηλαδή θα επαναπροσδιοριστεί εννοείται ο μισθός της παρουσιάστριας, ο οποίος αγγίζει ένα πολύ υψηλό ποσό μέχρι και σήμερα. Μετά θα επεξεργαστούν εξαρχής το concept, η συχνότητα και η ζώνη!

Γενικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, θα είναι κρίσιμη η περίοδος μετά το Πάσχα για την λαμπερή Ελένη γιατί οι ιθύνοντες του ALPHA δεν έχουν σκοπό να κάνουν.. εκπτώσεις και να χαρίσουν τίποτα αυτή τη φορά!

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της! "Έσκασε" τώρα...

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ "έσκασε" μόλις τώρα στα γραφεία του Youweekly.gr! Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι!

Το τι ακριβώς συνέβη θα σας το αποκαλύψω εννοείται μέσα από το Vanda's blog! Μόλις πριν από λίγα λεπτά με ενημέρωσε έμπιστο άτομο μέσα από το κανάλι του ALPHA πως οι ιθύνοντες έχουν ζητήσει έκτακτη σύσκεψη για την λαμπερή παρουσιάστρια!

Το τι ακριβώς στάθηκε η αφορμή δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά σίγουρα θα το μάθω και θα επανέλθω! Ένα πουλάκι πάντως μου σφύριξε πως όλα στρέφονται γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, σταθερά μεν χαμηλά δε.

Για περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσω σε λίγο...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 2 εκατομμύρια σε γνωστή παρουσιάστρια του Star! Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από κοντά της ο Άγγελος Λάτσιος! «Έσκασε» η είδηση - Τι συνέβη;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share