Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όλγα Τρέμη: Άσχημα τα νέα που «έσκασαν» για την παρουσιάστρια! Τι συμβαίνει;

Όλο το ρεπορτάζ εδώ!

Όλγα Τρέμη: Άσχημα τα νέα που «έσκασαν» για την παρουσιάστρια! Τι συμβαίνει;
Vanda's Blog 15.12.2019 12:05

Άσχημα είναι τα νέα που «έσκασαν» για την Όλγα Τρέμη και την εκπομπή της στην Δημόσια τηλεόραση. Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση και συγκεκριμένα 5, καθώς τελευταία της εμφάνιση ήταν στο Mega, η ίδια επέστρεψε μέσα από την ΕΡΤ με δική της ενημερωτική εκπομπή.

Η Όλγα Τρέμη παρουσιάζει την εκπομπή «10» κάθε Δευτέρα με Πέμπτη, έχοντας στο πλευρό της ως σχολιαστές τον Αντώνη Δελατόλλα και τον Ηλία Κανέλλη. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όπως με ενημέρωσε πρόσωπο του καναλιού, στην εκπομπή πρόκειται να πέσει... ψαλίδι στις ημέρες που προβάλλεται και οι λόγοι είναι δυο. Όπως μας ενημέρωσαν και σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog εκτός του ότι όπως φαίνεται το κόστος της εκπομπής της είναι υψηλό, τα νούμερα που σημειώνει δεν είναι τα ανάλογα αφού είναι μονοψήφια.

Αν τελικά προβούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ σε αυτή την απόφαση, ο καιρός θα δείξει!

Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε η παρουσιάστρια!

Αυτά είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο που έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

Μόνο ένα αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο στην αίτηση τπου κατέθεσε. Απαγορεύτηκε στο ζευγάρι να στέλνει υβριστικά ή απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο ή στις κατ' ιδίαν συναντήσεις τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα αιτήματα απορρίφθηκαν.

Ραγδαίες εξελίξεις με το ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από το δικαστήριο;

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητούσε:

1. να απαγορευτεί η προσβολή της τιμής και υπόληψης της ενώπιον τρίτων και προς την ίδια καθώς και οι απειλές κατά της ζωής και της σωματικής της ακεραιότητας και της εργασίας της,

2. να απέχει το ζευγάρι από κάθε πράξη που θέτει σε κίνδυνο την εργασιακή της σχέση με το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής,

3. να απαγορευτεί στο ζευγάρι να την προσεγγίζει απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Βουλής των Ελλήνων και σε απόσταση μικρότερη 100 μέτρων οπουδήποτε,

4. να απαγορευτεί στο ζευγάρι να προσεγγίζει την κατοικία της σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων,


5. να καταδικαστεί το ζευγάρι σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και προσωπική κράτηση 6 μηνών για κάθε παραβίαση των διατάξεων της δικαστικής απόφασης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με το ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από το δικαστήριο;

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο! Η απόφαση «βόμβα» της ΕΡΤ!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share