Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Η απόφαση "βόμβα" για τη σειρά "Έρωτας Μετά"! Εσπευσμένες αποχωρήσεις από το κανάλι...

Έρχονται τα πάνω κάτω! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

ALPHA: Η απόφαση
Vanda's Blog 16.12.2019 08:21

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Εσπευσμένες αποχωρήσεις θα έχουμε στο κανάλι του ALPHA, σε λίγο καιρό, αφού οι ιθύνοντες πήραν μια απόφαση "βόμβα" που αφορά την αγαπημένη σειρά "Έρωτας Μετά"!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για ένα project που φέτος έχει συζητηθεί αρκετά!

Είναι μια σειρά που σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία στην πρεμιέρα της και κατάφερε να κρατήσει για λίγες μόνο ημέρες υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης! Από ένα διάστημα και μετά "έπεσε" σε μονοψήφια και τώρα απλά διατηρείται σταθερή στο 10-12%!

Έρωτας μετά Alpha

Γενικά, οι υπεύθυνοι θεωρούσαν πως κρατούν μεγάλο χαρτί στα χέρια τους για να επιτεθούν στον ανταγωνισμό αλλά, η προτίμηση του κοινού δεν έδειξε κάτι τέτοιο...

Τι αποφάσισαν στον ALPHA για την σειρά "Έρωτας Μετά"

Αλλά για να μην σας κρατήσω άλλο σε αγωνία! Σύμφωνα με πληροφορίες μου, επειδή ο ALPHA, που πριν από λίγες ημέρες πέρασε στα χέρια της Motor Oil, καταβάλλει κάποιες χειρουργικές κινήσεις για να ψαλιδίσει το κόστος των σειρών, αποφάσισε να κάνει περικοπές και... ξεκίνησε από το Έρωτας Μετά!

Όπως μου ανέφεραν οι πληροφορίες μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr το επόμενο διάστημα θα αποχωρήσουν μικροί ρόλοι της σειράς, που ολοκληρώνονται εσπευσμένα λόγω των... οικονομικών! Η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στους βασικούς ρόλους!

Εδώ, μάλιστα, μπορείτε να δείτε όλες τις εξελίξεις του 'Ερωτας Μετά αυτής της εβδομάδας (16-19/12), πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Τις έχουμε πρώτοι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηθοποιός από το «Έρωτας Μετά» μας δείχνει πρώτη φορά την κόρη του! Είναι μια γλύκα...

Έρωτας Μετά: Διαρροή «φωτιά»! «Ο πατέρας της τη βίασε»!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share