Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Τεράστια ανατροπή και πανικός στον ανταγωνισμό! Το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω!

Έρχεται και θα σαρώσει!

ΣΚΑΙ: Τεράστια ανατροπή και πανικός στον ανταγωνισμό! Το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω!
Vanda's Blog 07.01.2020 07:41
Follow us on Google News

Ο ΣΚΑΙ τα αλλάζει όλα! Τεράστια ανατροπή και πανικός στον ανταγωνισμό, με το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω και αναμένεται να σαρώσει!

Το 2020 μόλις ξεκίνησε και το κανάλι έκανε κίνηση ματ. Το εν λόγω πρόσωπο για το οποίο θα σας μιλήσω, έχει πολλά χρόνια στις «πλάτες» του στον χώρο και έχει κάνει αρκετές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ΣΚΑΙ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει... τα κόλπα του, αποφάσισε να εντάξει ξανά την σιδηρά κυρία στο δυναμικό του προκειμένου ενδεχομένως να τον συμμορφώσει, μιας και εκείνη ξέρει τα χούγια του ένα προς ένα.

Πρώτα εμείς στο Υοuweekly.gr σας είχαμε γράψει για την επιστροφή της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στα ΜΜΕ και σήμερα σας έχω «καυτό» παρασκήνιο στο Vanda's blog! Η Άλκηστις ξέρει όσο κανένας άλλος την ελληνική τηλεόραση και αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ το τηλεοπτικό τοπίο, τόσο στον ΣΚΑΙ όσο και γενικά, αφού ο ανταγωνισμός θα λάβει τα μέτρα του.

Σας πληροφορώ δε, ότι μόλις «έσκασε» στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση της μεταγραφής στον ΣΚΑΙ, έγινε ο απόλυτος χαμός! Μόνο το όνομά της άλλωστε, αρκεί να φέρει ταραχή σε πολλούς...

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Ποια είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Για πάνω από μία 20ετία υπηρέτησε τα μεγαλύτερα κανάλια. Υπήρξε επί 17 χρόνια διευθύντρια προγράμματος του AΝΤ1 και μετά από παραίτησή της από το σταθμό βρέθηκε το 2008 στην διοίκηση του Alpha λαμβάνοντας θέση στη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Η θητεία της στο κανάλι της Κάντζας κράτησε δύο χρόνια για να βρεθεί αργότερα στο Star. Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της καριέρας της ήταν η θητεία της στον ΣΚΑΙ. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά το κανάλι του Φαλήρου, είχε βρεθεί και στο Epsilon.

Μερικά λόγια για την Άλκηστις Μαραγκουδάκη... από την ίδια, όπως τα έχει πει σε συνεντεύξεις της

«Η τηλεόραση αντανακλά την κοινωνία και την οικονομία κάθε χώρας. Είναι ένα μέσο όμως που παρόλες τις αντιξοότητες εξελίσσεται κάθε μέρα που περνά.»

«Οι νέες ιδέες δεν είναι μόνο θέμα φαντασίας αλλά και μεγάλου οικονομικού ρίσκου (βλέπε SURVIVOR) που νομίζω ότι αξίζει να το παίρνεις όταν πιστεύεις σε κάτι. Από την άλλη αν έλεγα ότι ξέρω την επόμενη επιτυχία θα έλεγα ψέματα. Έχω όμως τα αυτιά μου και τα μάτια μου ανοιχτά στα ζητούμενα του τηλεθεατή και στις διεθνείς τάσεις της τηλεόρασης.»

«Η δουλειά είναι αχάριστη και στα πρόσωπα και στις απολαβές, καθώς το προσωπικό κόστος είναι πολύ μεγάλο. Η δική μας αποζημίωση είναι η αποδοχή των προτάσεών μας από το τηλεοπτικό κοινό.»

«Δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο. Αυτή την εποχή η δουλειά είναι όλη την ώρα στο μυαλό μου.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Μόλις «έσκασε»! Η απόφαση «βόμβα» που φέρνει τα πάνω - κάτω!

Τηλεοπτική βόμβα! Ποιο πρόσωπο από MEGA πάει ΣΚΑΙ;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share