Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα! Η τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ!

Μετά το κόψιμο της εκπομπής και το πρόστιμο των 150.000 ευρώ αναγκάζουν το κανάλι να...

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα! Η τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ!
Vanda's Blog 09.01.2020 07:57

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Λιάγκα και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από ένα έκτακτο ρεπορτάζ! Μόλις έμαθα την τρίτη τιμωρία που επιβάλλει στο κανάλι το ΕΣΡ!

Μετά τον πανικό που προέκυψε το ΕΣΡ αποφάσισε και να κόψει την εκπομπή του παρουσιαστή από 00.01 της 20/01 εως τις 24.00 της 24/01 αλλά και να καταβληθεί το πρόστιμο των 150.000 ευρώ! Όμως, το πράγμα δεν σταματάει εδώ! Αυτά ξέρετε μέχρι τώρα όλοι! Σήμερα, όμως, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα μάθετε κάτι που δεν έχει γραφτεί ακόμα πουθενά!

Όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος μέσα από το κανάλι το ΕΣΡ αναγκάζει τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου στη διάρκεια του υπόλοιπου του προγράμματος να παίζει μια κάρτα που θα γράφει τα παρακάτω:

«Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης»

Μη και ξεχάσει κανείς το περιστατικό! Τέλος πάντων...

Πάντως κρίμα τώρα που τα νούμερα του άρχισαν κι έχουν μια εντυπωσιακή άνοδο να παίσει "μαύρο"...

Γιώργος Λιάγκας: Ραγδαίες εξελίξεις με το ΕΣΡ! Η απίστευτη πρόταση που έκανε στον ΣΚΑΙ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Γιώργο Λιάγκα και το ΕΣΡ. Ο παρουσιαστής έκανε μια απίστευτη πρόταση στον ΣΚΑΙ.

Μετά τα σχόλια στην μεσημεριανή εκπομπή, τόσο για το ΑΠΘ, όσο και για την παίκτρια του GNTM τα γεγονότα υποδέχονται το ένα μετά το άλλο.

«Δεν χάσαμε το μέτρο. Δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας», είχε πει στο AFTER DARK, ο Γιώργος Λιάγκας.

Και εκεί που όλα πήγαιναν ήρεμα «έσκασε» η είδηση πως ο παρουσιαστής θέλει να πληρώσει ένα ποσό του προστίμου που τους έβγαλε το ΕΣΡ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Secret, ο Γιώργος Λιάγκας συζητά να πληρώσει το 1 /3 του προστίμου που έχει κληθεί να καταβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Μετά την απόφαση που είχε βγάλει το ΕΣΡ, τι είχε αναρτήσει στα social media ο παρουσιαστής;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: "Κόλαση" στους διαδρόμους του καναλιού! Τι συνέβη;

ΣΚΑΙ: Τεράστια ανατροπή και πανικός στον ανταγωνισμό! Το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share