Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Έκτακτες αλλαγές στο κανάλι! Τι συνέβη;

Μετά την αναθεώρηση συμβολαίων έρχονται κι άλλα... ταρακουνήματα!

ALPHA: Έκτακτες αλλαγές στο κανάλι! Τι συνέβη;
Vanda's Blog 14.01.2020 07:44
Follow us on Google News

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλες τις έκτακτες αλλαγές που ενημερώθηκα ότι θα γίνουν στο κανάλι του ALPHA αλλά και για το τι ακριβώς συνέβη.

Μετά την πλήρη αγορά του τηλεοπτικού σταθμού από την Motor Oil βρίσκεται σε εξέλιξη η ανανέωση και ενίσχυση της διοίκησης με νέα πρόσωπα στο μετοχικό κανάλι! Ο ALPHA διανύει μια περίοδο... αναδόμησης θα έλεγε κανείς!

Αφού πλησιάζουν οι ανανεώσεις μεγάλων συμβολαίων πολύ γνωστών παρουσιαστών και παρουσιαστριών - ένα από αυτά που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη - οι ιθύνοντες αποφάσισαν να προβούν σε ριζικές αλλαγές και σε άλλους... νευραλγικούς τομείς του σταθμού!

Ένας από αυτούς είναι και οι οικονομικές υπηρεσίες! Οι υπεύθυνοι, σύμφωνα με πληροφορίες μου, λοιπόν, έχουν αποφασίσει να κάνουν... στενότερο έλεγχο στο οικονομικό επίπεδο ώστε να καλυφθούν κάποια ανοίγματα που έγιναν στο παρελθόν!

ALPHA: Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι! Δύσκολες ώρες για πολλούς ηθοποιούς!

Νέο και... καυτό αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Δύσκολες ώρες για πολλούς γνωστούς ηθοποιού του ALPHA με τις ραγδαίες αλλαγές που έρχονται στο κανάλι!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω μια καθόλου ευχάριστη είδηση!

Σύμφωνα με πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού επαναπροσδιορίζουν κάποια πρόγραμμα στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει η σειρά "Αστέρια στην Άμμο".

Στην πρώτη φάση το κανάλι έχει συμφωνήσει για 100 επεισόδια αλλά τα όσα μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί δεν είναι προτιμητέα από το τηλεοπτικό κοινό! Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως εχθές, Τρίτη 19/11 σημείωσε σε νούμερα 6,5% θα καταλάβετε πως... δεν τραβάει ιδιαίτερα!

Αστέρια στην άμμο: Η "Ασπασία" δίνει spoiler για την σειρά που θα συζητηθεί!

Αστέρια στην Άμμο ALPHA

Έκαναν μια προσπάθεια ήδη να συντηρήσουν το πρόγραμμα αυτό αλλάζοντάς του ώρα αλλά όπως φαίνεται δεν συγκίνησαν κανέναν και τα ποσοστά παραμένουν χαμηλά...

Η απόφαση βέβαια να τονίσω πως δεν έχει παρθεί αλλά... αν τελικά δεν πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν θα κοπεί κοντά στα τέλη Ιανουαρίου...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: Πήρε "φωτιά" το κανάλι! Το 23,1 ήταν νούμερο ρεκόρ!

Πήρε "φωτιά" ο ALPHAtv! Η Ελένη με το "Έρωτας Μετά" έκανε νούμερα ρεκόρ! Σοκ!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share