Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks - spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!

Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

My Style Rocks - spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!
Vanda's Blog 17.01.2020 07:52

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, τι σας έχω τι σας έχω εδώ στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog; Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα κι εγώ έχω το πρώτο spoiler για το ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το gala! Έχω το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη και... είστε έτοιμοι να μάθετε;

Να σας υπενθυμίσω πριν περάσω στην αποκλειστική μου είδηση - που κανείς δεν έχει γράψει ακόμα πουθενά, πως τόσο στα spoiler του Power of Love όσο και στα spoiler του Survivor ελάχιστες φορές έπεσα έξω! Τις περισσότερες ήμουν σωστή και το ξέρετε αλλά εντάξει συγχωρέστε με γιατί άνθρωπος είμαι και... λάθη θα κάνω!

Γι αυτό στο πρώτο μου spoiler για το 2020 που αφορά το My Style Rocks θέλω να δείξετε επιείκεια! Οι πρώτες μου πληροφορίες έχουν αναφέρει ένα συγκεκριμένο κορίτσι από τις διαγωνιζόμενες κι εγώ θα το μοιραστώ μαζί σας! Ωστόσο να ξέρετε μια επιφύλαξη κρατάω μέχρι κι εγώ! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω μέσα στην ημέρα!

Ποια παίκτρια αποχωρεί, λοιπόν, σήμερα από το πρώτο gala του My Style Rocks;

My Style Rocks spoiler

Πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr πως το κορίτσι που θα αποχωρήσει σήμερα από το αποψινό gala είναι η....

Βασιλική Σουλάνη!

***Το όνομα αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη! Μην κράξετε πολύ αν βγω λάθος αλλά αποθεώστε με αν βγω σωστή! ***

my style rocks παίκτριες

Η Βασιλική έχει καταγωγή από Λευκάδα και Κέρκυρα, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι δάσκαλος και η μητέρα της ασχολείται με τα οικιακά. Από μικρή της άρεσε να ντύνεται ιδιαίτερα και θυμάται να λέει από παιδί ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αν και στο σχολείο άκουγε πολλά αρνητικά σχόλια για το εκκεντρικό της στυλ εκείνη δεν πτοήθηκε ποτέ! Έχει σπουδάσει ΜΜΕ στο Καποδιστριακό και χαρακτηρίζει τον εαυτό της παιδί των media. Αυτή την περίοδο εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία και παράλληλα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή σε web radio. Μέσα από τη μόδα και το στυλ θέλει να περάσει κοινωνικά μηνύματα, καθώς ασχολείται και με την ψυχολογία. Της αρέσει που είναι εκκεντρική και θέλει να γίνει η «Lady Gaga της Ελλάδας»!

Δείτε εδώ, ωστόσο, όλα τα παρατράγουδα για το My Style Rocks! Πράγματα για τις παίκτριες που ακόμα δεν γνωρίζετε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε που είχαμε δει στο παρελθόν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Όταν παίκτρια του My Style Rocks έκρινε τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας, Κατερίνας Στικούδη!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share