Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Νέα δεδομένα για την σειρά! Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

"Έσκασε" τώρα! Έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Καφέ της Χαράς: Νέα δεδομένα για την σειρά! Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;
Vanda's Blog 21.01.2020 07:34

Έκτακτο και αποκλειστικό είναι το ρεπορτάζ που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Καφέ της Χαράς"! Μένει ή φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό; Νέα δεδομένα έρχονται να ταράξουν τα νερά!

Είναι ένα project που πριν από αρκετά χρόνια έκανε τεράστια επιτυχία και αποφάσισαν φέτος να το γυρίσουν ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ρισκάροντας, αφού έχουμε δει πολλές φορές επιτυχημένα σήριαλ στην επιστροφή τους να μην έχουν την ίδια απήχηση από το κοινό!

Κάτι που δεν έγινε με το "Καφέ της Χαράς" αφού ο Χάρης Ρώμας σημειώνει κάθε φορά που προβάλλεται πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάνοντας σκόνη τον ανταγωνισμό!

Αυτά βλέπουν, λοιπόν, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 κι έχουν ρίξει στο τραπέζι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να "τραβήξουν" την σειρά παραπάνω από τα επεισόδια που υπολόγιζαν και να πάει για... δεύτερο κύκλο!

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα! Υπάρχει η μία πλευρά που λέει πως αν το προχωρήσουν και την επόμενη σεζόν θα το "καταστρέψουν", θα το "κουράσουν" και υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει πως θα πάει καλά γιατί το κοινό το θέλει! Ποια λέτε να κυριαρχήσει;

Να σας υπενθυμίσω ότι πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα, πάλι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πως μια σειρά του ΑΝΤ1 μετά από 2 χρόνια τεράστιας επιτυχίας θα ρίξει αυλαία!

"Καφέ της Χαράς" - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά του ΑΝΤ1!

Ραγδαίες εξελίξεις με την αγαπημένη σειρά "Καφέ της Χαράς"! Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Η θρυλική σειρά που στο παρελθόν έκανε το κοινό να παραλληρρεί είναι σχεδόν έτοιμη να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και για την ακρίβεια η πρεμιέρα της έχει καθοριστεί για τις στις 17 Ιανουαρίου ενώ στις 25 Δεκεμβρίου θα προβληθούν κάποιες σκηνές, λόγω των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, για να πάρει το κοινό μια ιδέα από όσα θα δει στο μέλλον! Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου...

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις οποίες αναφέρομαι είναι πολύ ξαφνικές και ευχάριστες για όλους τους συντελεστές!

Σύμφωνα με πηγή μου, το "Καφέ της Χαράς" πήρε το πράσινο φως για να ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα ενίσχυσης οπτικοακουστικών παραγωγών από το ΕΚΟΜΕ. Δηλαδή, είναι η όγδοη σειρά της φετινής σεζόν που θα λάβει κρατική επιδότηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Η ανακοίνωση έγινε! Θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου!

Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα έκανε αποκάλυψη! Πόσα χρήματα παίρνει για την σειρά του ΑΝΤ1;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share