Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ - Έκτακτο! Αλλάζουν τακτική μετά το ΕΣΡ του Λιάγκα!

Τι θα συμβεί στο κανάλι; Ραγδαίες εξελίξεις!

ΣΚΑΙ - Έκτακτο! Αλλάζουν τακτική μετά το ΕΣΡ του Λιάγκα!
Vanda's Blog 25.01.2020 08:23

Έκτακτο ρεπορτάζ για τον ΣΚΑΙ! Αλλάζουν τακτική μετά το ΕΣΡ του Λιάγκα και σας έχω λεπτομέρειες! Έσκασε τώρα και η είδηση είναι... καυτή!

Μαθαίνω ότι στο Φάληρο έχουμε μπαράζ συσκέψεων και φυσικά το Vanda's blog είναι στις επάλξεις και σήμερα για να σας μεταφέρει όλες τις ραγδαίες εξελίξεις! Εκεί στον ΣΚΑΙ μετά το ΕΣΡ του Λιάγκα επικρατεί αναβρασμός και ψάχνουν να δουν τι θα κάνουν...

Βλέπετε, έσκασε και το θέμα με τον Κανάκη και δεν ξέρουν τι να μαζέψουν. Η απόφαση όμως πάρθηκε και είναι οριστική, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η σύσκεψη για το εν λόγω ζήτημα έγινε την Πέμπτη. Στον ΣΚΑΙ αποφάσισαν ότι αλλάζουν τακτική και πλέον θα επενδύσουν σε εκπομπές πιο «ακίνδυνες», χωρίς σχόλια και κατ' επέκτασιν χωρίς εν δυνάμει πρόστιμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αναλάβει εκπομπή συνεντεύξεων τύπου late night, αφού και του πάει πολύ (ας λέμε ό,τι θέλουμε, αλλά ο άνθρωπος έχει λεγειν), και δεν φέρνει και ποινές στο κανάλι που φέτος δεν περνάει και πολύ καλά.

Η τακτική αυτή πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα και πλέον το προφίλ του καναλιού θα θυμίζει κάτι από τα παλιά, μιας και το προσωπικό σχόλιο on air θα περιοριστεί. Έτσι, λοιπόν,σύντομα θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις, εκτός απροόπτου πάντα γιατί media είναι αυτά και όλα αλλάζουν. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθω!

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή για τον παρουσιαστή λίγο μετά το "κόψιμο" από τον ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;

Λίγο μετά το "κόψιμο" της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ συνέβη η ανατροπή με την απόφαση του ΕΣΡ!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο παρουσιαστής και η ομάδα του "έφαγαν" μεγάλη καμπάνα λόγω του περιστατικού με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ που εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό! Για το λόγο αυτό το ΕΣΡ τους ανάγκασε να διακόψουν την εκπομπή τους από 20-24/1 και να πληρώσουν πρόστιμο 150.000 ευρώ!

Εκτός από αυτά τα δυο, όμως, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ υπήρξε και τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ που όπως φαίνεται όμως άλλαξε κατά πολύ λίγο πριν "παγώσει" το πρόγραμμα!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, λοιπόν, σε διορθωτική απόφαση προχώρησε το ΕΣΡ το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής σχετικά με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο είχε επιβάλλει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 150.000 ευρώ, «κόψιμο» της εκπομπής για τις ημερομηνίες από 20/01/2020 έως 24/01/2020 και την υποχρέωση να προβάλει ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης».

Η απόφαση αναφέρει πως: «επιβάλλει για τις ίδιες παραβάσεις την ηθική κύρωση της υποχρεωτικής μετάδοσης δύο (2) φορές ημερησίως επί τριάντα (30) δευτερόλεπτα κάθε φορά μεταξύ των ωρών 12:00 έως 14:00 στο χρονικό διάστημα από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο “Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης”».

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε πάλι μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι άτομο από την ομάδα του Λιάγκα έφυγε και μάλλον πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: H φωτογραφία αποκάλυψη με τα παιδιά του! Έτσι περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους!

Γιώργος Λιάγκας: Νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΙ! «Έσπασε» πλάκα με το καλεσμένο του! Εκείνος εκνευρίστηκε και έφυγε...

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share