Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη - αποκάλυψη: Υπάρχει σημαντικός λόγος που αποφάσισε να πάει Αμερική! Γιατί εγκαταλείπει την Ελλάδα;

Μόνο εδώ η αποκλειστικότητα!

Ελένη Μενεγάκη - αποκάλυψη: Υπάρχει σημαντικός λόγος που αποφάσισε να πάει Αμερική! Γιατί εγκαταλείπει την Ελλάδα;
Vanda's Blog 27.01.2020 07:55

Πριν από λίγα 24ωρα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο θέλει την Ελένη Μενεγάκη να εγκαταλείπει την Ελλάδα με άγνωστο το γιατί... Εννοείται πως εγώ αυτό δεν θα το άφηνα έτσι και... έμαθα ότι υπάρχει σημαντικός λόγος που πάει στην Αμερική και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει αναγράφει στο παρελθόν της μια τεράστια επαγγελματική επιτυχία στον χώρο της προβολής και είναι ένα "φαινόμενο" θα έλεγε κανείς που δεν θα μπορέσει εύκολα να ξαναβρεθεί!

Χρόνια τώρα έχει δείξει το πόσο σωστή επαγγελματίας είναι ενώ παράλληλα είναι σωστή και ως μητέρα και ως σύντροφος όμως όλα δείχνουν πως... ίσως έφτασε η στιγμή να επιλέξει ένα από τα δυο!

Ο λόγος που η Ελένη φεύγει από Ελλάδα

Πηγές μου, από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας μου αποκάλυψαν - χωρίς να μου που βέβαια πως ναι, φεύγει σίγουρα από την Ελλάδα - ότι αν και εφόσον η Ελένη πάρει απόφαση να αποχωρήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο για την Αμερική θα το κάνει μόνο και μόνο για χάρη του γιου της Άγγελου!

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Όπως σας είχα αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό μέσα πάλι από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, ο μικρός Λάτσιος σκέφτεται σοβαρά όταν τελειώσει το σχολείο του να ζήσει για λίγα χρόνια στην Αμερική για σπουδές!

Η Ελένη, όπως είναι σε όλους γνωστό, τον υπερλατρεύει και σκέφτεται πως ίσως αυτή η απόφαση του γιου της είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει αυτό το βήμα στην ζωή της...

Ωστόσο, να τονίσω πως η παρουσιάστρια του ALPHA δεν έχει πάρει ακόμα μια σίγουρη απόφαση! Υπάρχουν συζητήσεις εννοείται με τον Μάκη αλλά τίποτα δεν έχει οριστεί ακόμα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν η απόφαση παρθεί θα υπάρξει ενημέρωση - ανακοίνωση από την ίδια αφού πρόκειται να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στην ζωή της!

Βέβαια, να σας υπενθυμίσω πως είτε έφευγε από την Ελλάδα είτε όχι, η συνεργασία της με το κανάλι του ALPHA κρεμόταν από λεπτό σχοινί αφού θα γινόταν αναθεώρηση του συμβολαίου της και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες έχουν ήδη βρει μια γυναίκα που θα... πάρει την θέση της αν και εφόσον δεν δώσουν τα χέρια για την επόμενη χρονιά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο! Η τρυφερή φωτογραφία!

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον γιο της πιασμένοι χέρι χέρι! Τα χάδια και οι τρυφερές στιγμές κατευθείαν από τους φωτογράφους!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share