Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Βόμβα"! Από το ΣΚΑΙ στο νέο Mega! Ποια γυναίκα κλείνει με το κανάλι;

Επιστροφή "φωτιά" στην τηλεόραση! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Vanda's Blog 27.01.2020 08:27

Αποκλειστικό "βόμβα" σήμερα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog για μια γυναίκα που κλείνει στο νέο Mega! Παλιότερα ήταν στον ΣΚΑΙ και... θα έχουμε προσθήκη - έκπληξη στο κανάλι που επανέρχεται για να ταράξει τα νερά!

Το τηλεοπτικό κοινό μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του Mega και κάθε μέρα όλο και περισσότερα διαρρέουν για το πρόγραμμά του! Μόλις πριν λίγες ώρες, μάλιστα, ανακοινώθηκε πως ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έκλεισε με το κανάλι!

Σήμερα, ωστόσο, θα σας κάνω κι εγώ μια ανακοίνωση γιατί οι πληροφορίες που έχω από πηγή μου 100% έγκυρη είναι φρέσκες και δεν έχουν γραφτεί - ακόμα - πουθενά!

Ποια γυναίκα κλείνει το MEGA

Όπως ενημερώθηκα πριν από λίγα λεπτά και έτρεξα να σας το μεταφέρω στο Vanda's blog ένα από τα ονόματα που φαίνεται να συζητάει με το κανάλι για να αναλάβει δική της εκπομπή είναι η Αθηναΐς Νέγκα!

Mega προγραμμα

Η πηγή μου, μου αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη κάποια δοκιμαστικά για να αναλάβει τη late night ζώνη του καναλιού αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα...

Να υπενθυμίσω πως την Αθηναΐς είχε συζητηθεί αρκετά τότε που έκανε την εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Βαγγέλη Περρή γιατί είχαν φύγει από το κανάλι... κακήν κακώς!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι! «Κόβεται» εκπομπή!

ΣΚΑΙ: Άσχημες οι εξελίξεις μετά την απίστευτη "τραγωδία"! Τι συμβαίνει στον σταθμό;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share