Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το τέλος της Ιφιγένειας!

Είναι έγκυος στο παιδί του Μίλτου αλλά η χαρά δεν κρατάει!

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το τέλος της Ιφιγένειας!
Vanda's Blog 29.01.2020 08:56

Spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι! Αυτό είναι το τέλος της Ιφιγένειας και το ρεπορτάζ καίει! Τι θα συμβεί στην συνέχεια; Το δράμα κορυφώνεται!

Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά πως το ρεπορτάζ αφορά το βιβλίο και όχι το σενάριο της σειράς του Open tv. Ο Μανούσος Μανουσάκης, σχεδόν σίγουρα θα κάνει αλλαγές στο τέλος, αλλά δεν μπορεί να παρεκκλίνει και πολύ.

Τι θα συμβεί στην Ιφιγένεια και ποιο είναι το τέλος της ηρωίδας; Αντέχετε να μάθετε; Η Ιφιγένεια είναι έγκυος στο παιδί του Μίλτου. Παντρεύεται με τον Αλί και ζουν μέχρι το τέλος της ζωής του μαζί. Κανείς δεν την πειράζει όσο ζει εκείνος. Ωστόσο, μετά τον θάνατό του τα βασανιστήρια της ξεκινούν πάλι! Την βιάζουν και της παίρνουν το παιδί!

Η Ιφιγένεια θα βρεθεί και πάλι με τον Μίλτο πολλά χρόνια μετά, στο Παρίσι. Εκεί θα πεθάνει από καρδιά, ενώ δεν σταματά ποτέ να ψάχνουν μαζί το παιδί της..... Να τονίσουμε βέβαια ότι τον μικρό τον έβγαλε Ηλία, το χριστιανικό όνομα του Αλί για να τον τιμήσει.

Δείτε και ένα ακόμα spoiler μεγατόνων! Ποιος πεθαίνει στο επόμενο επεισόδιο;

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά;

Spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά; Ποιος πεθαίνει και τι γίνεται με τον Μίλτο και την Ιφιγένεια;

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά είναι από τις κορυφαίες της σεζόν! Ομολογώ ότι αρχικά δεν την παρακολουθούσα, όμως τελικά έχω πάθει... εθισμό και δεν χάνω επεισόδιο! Έψαξα λοιπόν, και βρήκα το μεγάλο φινάλε! Προσοχή, σας τονίζω ότι είναι spoiler μεγατόνων και αν δεν θέλετε να μάθετε, μην προχωρήσετε.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η σειρά του Open tv που σαρώνει σε τηλεθέαση, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Εκεί είδα το φινάλε και τονίζω από τώρα πως το σενάριο έχει διασκευαστεί, επομένως ο δαιμόνιος Μανούσος Μανουσάκης, μπορεί να κάνει αλλαγές!

Ποιος ήρωας πεθαίνει

Στο τέλος του βιβλίου, Ιφιγένεια και Μίλτος δεν είναι μαζί. Την τύχη της κοπέλας, δεν θα σας την αποκαλύψω αλλά θα σας πω τα πάντα για το Μίλτο! Ο ήρωας Μίλτος, σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους. Το πτώμα του, το μεταφέρουν και το ρίχνουν στο ποτάμι που βλέπουμε στην αρχή της σειράς.

Το αίμα του, το βάφει κόκκινο και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά αλλά και το βιβλίο έχουν αυτό το όνομα. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες μου όμως, θέλουν το κανάλι να διαλέγει άλλο φινάλε για την σειρά αλλά σε γενικές γραμμές το μοτίβο δεν παρεκλίνει και πολύ από το βιβλίο. Υπομονή λοιπόν και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική... για όλους μας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» είπε στον αέρα της εκπομπής ότι είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου!

Κόκκινο Ποτάμι: Η "Ιφιγένεια" έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" για την ζωή της!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr 

Share