Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

ALPHA: Αυτή είναι η νέα σειρά "χρυσωρυχείο" για το κανάλι! Θα κάνει ρεκόρ σε νούμερα!

Πρωταγωνίστρια πρόσωπο "φωτιά"! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

ALPHA: Αυτή είναι η νέα σειρά
Vanda's Blog 30.01.2020 08:25

Ακόμα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" φέρει το Youweekly.gr και το Vanda's blog κι αυτή την φορά αφορά το τηλεοπτικό κανάλι του ALPHA! Μια νέα σειρά θα εισβάλλει και ενδέχεται να είναι το "χρυσωρυχείο" του σταθμού με βάση τα νούμερα ρεκόρ που ελπίζουν πως θα φέρει στην τηλεθέαση!

Το κανάλι της Παλλήνης φέτος εστίασε στην μυθοπλασία κάτι που η αλήθεια είναι δεν του βγήκε τόσο! Παρά το γεγονός πως η σειρά "Έρωτας Μετά" συζητήθηκε αρκετά, τα νούμερα που καταγράφονταν στα μηχανάκια της AGB ήταν μονοψήφια και απογοητευτικά! Οπότε τώρα που το project αυτό θα ρίξει αυλαία ένα άλλο πρέπει να πάρει την θέση του και οι ιθύνοντες το βρήκαν ήδη!

Επειδή μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη θα έχουν ήδη ένα μεγάλο κενό να αντιμετωπίσουν στο πρόγραμμά τους δεν ήθελαν να έχουν κι άλλο ένα στο κεφάλι τους!

Όπως γνωρίζω, λοιπόν, από άτομο μέσα στο κανάλι τα δικαιώματα της Ισπανικής σειράς "Campanas En la Noche" έχουν ήδη αγοραστεί και η σειρά αυτή στο εξωτερικό κάνει πάταγο! Πρόκειται για μια δραματική σειρά μυστηρίου με τίτλο "Καμπάνες της νύχτας", η οποία ως επίκεντρο έχει δύο διαφορετικά ζευγάρια όπου οι ήρωες εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο.

Μόνο η αγάπη μπορεί να τους σώσει να βγουν από τον εφιάλτη στον οποίο είναι παγιδευμένοι!

ALPHA σειρά

Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς;

Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια πηγή, οι υπεύθυνοι έχουν ήδη στο μυαλό τους κάποια ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς τουλάχιστον ρόλους και ένα από αυτά δεν θα μπορούσε να μην ήταν της Βάσως Λασκαράκη!

Έρωτας Μετά ALPHA

Η φετινή τους συνεργασία ήταν άψογη και οι δυο πλευρές έμειναν ευχαριστημένες στο έπακρο γι αυτό και ο ALPHA αποφάσισε να την τοποθετήσει πάλι στον πρώτο γυναικείο ρόλο. Πρόταση δεν της έχει γίνει, τουλάχιστον επίσημα, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω και να σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr.

Ωστόσο, το όνομά της είναι το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι...

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε όπως πάντα πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: Έκτακτη απόφαση που ανατρέπει τα πάντα!

Alpha tv: Αδιανόητα νούμερα για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Είναι η άλλη «Μενεγάκη» του καναλιού!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share