Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA - Ότι ξέρατε ξεχάστε το

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA - Ότι ξέρατε ξεχάστε το
Vanda's Blog 07.02.2020 08:21

Ότι ξέρατε για την Ελένη Μενεγάκη κι όλα αυτά που διαδίδονται τον τελευταίο καιρό, ξεχάστε το, γιατί υπάρχει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και θα σας τα μεταφέρω όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όπως πάντα πρώτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις να υπενθυμίσω πως είχε κυκλοφορήσει ότι η Ελένη είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει από το κανάλι ALPHA, μετά από χρόνια συνεργασίας και δεν θα προβεί σε καμία συνάντηση με τους ιθύνοντες για να συζητήσουν και να κοιτάξουν ξανά το συμβόλαιό της μήπως βρεθεί κάποια λύση που να βολεύει και να αφήνει ευχαριστημένες και τις δυο πλευρές. Αυτά ξέραμε μέχρι στιγμής, όλοι, τονίζω ξανά γιατί εγώ σήμερα θα σας αποκαλύψω μια άλλη τροπή που πήρε η υπόθεση αυτή.

Ποια η ανατροπή με Ελένη Μενεγάκη και ALPHA

Οι πηγές μου, και ξέρετε ότι είναι έγκυρες 100% μου αποκάλυψαν πως η συνάντηση τελικά θα γίνει. Η Ελένη Μενεγάκη έχει κλείσει συγκεκριμένη ημερομηνία με τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού, για να βρεθούν όλοι μαζί και να συζητήσουν. Τώρα το αν θα τους ανακοινώσει ότι φεύγει ή το αν θα κάτσουν κάτω για να αναθεωρήσουν το συμβόλαιό της μήπως και μείνει, δεν το γνωρίζω - ακόμα.

Ωστόσο, αυτό που ξέρω να πω με σιγουριά είναι πως η Ελένη δεν θα φύγει έτσι από έναν σταθμό που της έχει προσφέρει τόσα και δεν θα αφήσει έτσι απλά την ομάδα της.

Το τι θα συμβεί είναι άγνωστο και τα σενάρια γι αυτή την γυναίκα - που πραγματικά δεν έχει τον τίτλο της βασίλισσας της τηλεόρασης αδίκως - είναι πολλά. Ωστόσο εγώ είμαι εδώ για να σας μεταφέρω ότι μαθαίνω και... το υπογράφω πως θα μάθω κι άλλα και θα επανέλθω, φυσικά, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Α! Να σας υπενθυμίσω πως πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την πέτυχε στο πλοίο για Άνδρο και ήταν πραγματικά πιο ανανεωμένη, χαμογελαστή και αδύνατη, από ποτέ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Πιο ευδιάθετη από ποτέ! Χαμογελούσε στις κάμερες και πείραζε τον καπετάνιο του πλοίου!

Ελένη Μενεγάκη: Αναλύσαμε τον αστρολογικό της χάρτη! Το κάρμα με τον Μάκη, ο ALPHA και η νέα της ζωή!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share