Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποχώρηση από τον ALPHA; Κλείνει την πόρτα και πάει ΣΚΑΙ;

Αναταράξεις για τη νέα σεζόν!

Αποχώρηση από τον ALPHA; Κλείνει την πόρτα και πάει ΣΚΑΙ;
Vanda's Blog 13.02.2020 07:30

Νέα τηλεοπτική σεζόν, νέες αναταράξεις και στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να χτίσουν πρόγραμμα κι ως γνωστόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε αποχωρήσεις και επίσημες ανακοινώσεις! Μια αποχώρηση θα σας αποκαλύψω κι εγώ σήμερα στο Youweekly.gr και μάλιστα από τον ALPHA. Όπως με ενημέρωσαν οι πηγές μου μια πόρτα θα κλείσει αλλά μια πόρτα - κι αυτή θα είναι του ΣΚΑΙ - ενδέχεται να ανοίξει.

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω τις πληροφορίες που ήρθαν στα... αυτιά μου πριν από λίγες ώρες και περίμενα πως και πως να τις μοιραστώ μαζί σας. Μπορεί η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι της Παλλήνης να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον - ωστόσο σας είχα πριν λίγο καιρό πως υπάρχει νέα πρόταση από το κανάλι στο τραπέζι - αλλά όπως φαίνεται θα έχουμε άλλη μία.

Ποια η αποχώρηση από τον ALPHA; Ποιος κλείνει τελικά την πόρτα και πάει ΣΚΑΙ;

Πριν από λίγες ώρες ο ALPHA ανακοίνωσε πως η συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού τα Σαββατοκύριακα θα συνεχιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αλλά για την ομάδα ούτε λόγος.

Καλύτερα δεν γίνεται ALPHA

Ξέρω, λοιπόν, με βάση τις πληροφορίες που μου μετέφερε η πηγή μου, πως ένα άτομο από την ομάδα της έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΙ, για να ενταχθεί σε μια εκπομπή που ήδη υπάρχει, στην ομάδα της.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα. Έχουν γίνει ελάχιστες επαφές αλλά κάπου - όπως μου μετέφεραν - σκαλώνει το όλο θέμα.

Τι θα συμβεί δεν είμαι σε θέση ακόμα να γνωρίζω αλλά το μόνο που ξέρω είναι πως η Ναταλία Γερμανού είναι επιτυχία από μόνη της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βόμβα» στο Star - Πήρε το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 και το βάζει απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες

ΣΚΑΙ: Πήρε το "ναι" για το 2021! Δεν πρόκειται να κοπεί τελικά αυτή η σειρά

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share