Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή μεγατόνων με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Μόλις "έσκασε"

Ανατροπή μεγατόνων με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ
Vanda's Blog 14.02.2020 07:26

Μέσα από ένα αποκλειστικό στο Youweekly.gr σήμερα θα σας μεταφέρω όσα έμαθα πριν από λίγο - από έγκυρη πηγή μου - για τον Γιώργο Λιάγκα στον σταθμό του Φαλήρου, ΣΚΑΙ! Υπάρχει ανατροπή και θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και "μεγατόνων" με βάση τα όσα ήδη έχουν συμβεί.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με όσα έγιναν στην εκπομπή του παρουσιαστή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, και με τους συνεργάτες και ενεπλάκη το ΕΣΡ που τους έριξε βαριά καμπάνα, όλοι ήταν πεπεισμένοι πως ο παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ίδιο σταθμό. Αφού και τα projects του δεν πήγαιναν καλά ούτως ή άλλως σε θέμα ποσοστών τηλεθέασης, όλοι αυτοί που το έβλεπαν από έξω πίστευαν πως η συνεργασία αυτή θα λήξει άδοξα. Ωστόσο, εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στο κανάλι, γι αυτό είμαι σήμερα εδώ, στο Vanda's blog, να ξεκαθαρίσω την κατάσταση - μέχρι να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ποια η ανατροπή μεγατόνων για τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ

Λοιπόν, για να πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Πρώτον, το παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα, το Guess my Age, που κόπηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού την θέση του πήρε το My Style Rocks, έχει κάποια υπολειπόμενα επεισόδια - γιατί είχαν υπογράψει για 100 - κι όσα έχουν μείνει στην άκρη θα προβληθούν την καλοκαιρινή σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Δεύτερον και... πιο σημαντικό! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι γιατί έχει ακόμα έναν χρόνο που τον δεσμεύει με βάση τα όσα αποχώρησαν. Οπότε, μετά από όλα αυτά - μετά και τις αποχωρήσεις κάποιων σημαντικών συντελεστών της εκπομπής - τόσο εκείνος όσο και οι ιθύνοντες προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος για το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". Αν το καταφέρουν αυτό, λοιπόν, η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και του χρόνου, αν όχι, ο παρουσιαστής θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project - που στο Youweekly.gr ήδη σας έχουμε αναφέρει ποιο θα είναι.

Όλα βρίσκονται στον αέρα μέχρι στιγμής, λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τον ΣΚΑΙ δεν θα φύγει, ακόμα, γιατί τον δεσμεύουν τα χαρτιά του και πέραν αυτού, εκείνοι που τον επέλεξαν να μπει στο κανάλι πιστεύουν πολύ σε αυτόν και τις δυνατότητες του και εντάξει... όλοι μπορούμε να έχουμε μια άτυχη στιγμή. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!

Να σημειωθεί πριν φύγω πως πρόσφατα αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Κάλια Ελευθερίου, κάτι που εγώ σας είχα γράψει αρκετό καιρό πριν πως θα συμβεί οπότε βλέπετε... οι πηγές μου πέφτουν μέσα 100%!

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν.

Μέχρι τότε σας φιλώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη: Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει την απόφαση της - Γιατί θέλει να φύγει;

Νέα πρόσωπα στον Γιώργο Λιάγκα - Οι δύο που αντικατέστησαν την Κάλια Ελευθερίου

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share