Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Έσκασε μόλις τώρα!

Εξελίξεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1
Vanda's Blog 16.02.2020 08:54

Οι εξελίξεις για τους τηλεοπτικούς σταθμούς τρέχουν με ταχύτητα φωτός και σήμερα θα σας αποκαλύψω τι συμβαίνει στο κανάλι του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το Youweekly.gr που σας μεταδίδει πάντα πρώτο το τι συμβαίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα σήμερα θα σας μεταφέρει πληροφορίες που δεν έχουν γραφτεί πουθενά μέχρι στιγμής μέσα από το Vanda’s blog, γιατί δεν θέλω να ξεχνάτε πως έχω μάτια και αυτιά παντού! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λοιπόν, είναι το επίκεντρό μου για σήμερα κι όπως φαίνεται και η... χρυσή κότα του ΑΝΤ1.

Για ακόμα μία σεζόν, λοιπόν, ο παρουσιαστής σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης αφού το The 2night show παίρνει πάντα την πρώτη θέση στην prime time ζώνη με πολύ υψηλά ποσοστά και ο ανταγωνισμός αιμορραγεί!

Γρηγόρης Αρναούτογλου  ΑΝΤ1

Ποιες είναι οι εξελίξεις με τον Γρηγόρη στον ΑΝΤ1;

Αυτό βλέπουν, λοιπόν, και στο κανάλι του Αμαρουσίου και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σκέφτονται να τον αξιοποιήσουν λίγο περισσότερο! Τι εννοώ με αυτό;

Πληροφορίες του Youweekly.gr που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει εκτός από το The 2night show ακόμα ένα project αλλά το Σαββατοκύριακο. Επειδή δε θέλουν να «κουράσουν» το τηλεοπτικό κοινό με πολύ... δόση Γρηγόρη θα του δώσουν ακόμα μια εκπομπή Σάββατο και Κυριακή περισσότερο ψυχαγωγικού περιεχομένου! Το τι ακριβώς δεν το έχω... διαλευκάνει 100% αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αφού τα έως τώρα ποσοστά του τις καθημερινές τους έχουν γλυκάνει θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό και τα Σαββατοκύριακα!

Το ότι θα πάρει, λοιπόν, και δεύτερη εκπομπή τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι δεδομένο σαν την έως τώρα επιτυχία του άρα αναμένω να μάθω περισσότερα και να σας τα μεταφέρω ευθύς αμέσως μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτος στα νούμερα (12/2) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Πρώτος ο ΑΝΤ1

Χαμός στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τους "πέθανε" όλους

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr 

Share