Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός η Αγγελική Νικολούλη μετά την Ελένη Μενεγάκη; Σκάνδαλο στον ALPHA

Χαμός

Εκτός η Αγγελική Νικολούλη μετά την Ελένη Μενεγάκη; Σκάνδαλο στον ALPHA
Vanda's Blog 18.02.2020 11:45

Σκάνδαλο προβλέπεται να δημιουργηθεί στον ALPHA αν οι φημολογίες γίνουν πραγματικότητα! Εκτός τηλεοπτικής στέγης του συγκεκριμένου σταθμού μετά την Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί και η Αγγελική Νικολούλη;

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η Ελένη Μενεγάκη είναι ήδη με το ένα πόδι έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό κι όπως σας αποκάλυψα σε προηγούμενο ρεπορτάζ μου έχουν κλείσει μια συνάντηση για να παρθεί η τελική απόφαση. Ωστόσο, τώρα στα πηγαδάκια της showbiz και των τηλεοπτικών ξεκίνησε να ακούγεται η φήμη πως η Αγγελική Νικολούλη θα ακολουθήσει τα ίδια βήματα και θα κλείσει την πόρτα σπίτι της! Εννοείται πως το έψαξα, λοιπόν, και οι πηγές μου μου έδωσαν την απάντηση που θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Εκτός ALPHA και η Αγγελική Νικολούλη μετά την Ελένη Μενεγάκη;

Οι πληροφορίες που ήρθαν σε μένα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η Αγγελική Νικολούλη έχει δεχτεί κρούση από ακόμα δυο τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι μάλιστα της έχουν προσφέρει και υψηλά ποσά στο μισθολόγιο για να την καταφέρουν να πει το "ναι".

Ωστόσο, από την πλευρά της η Αγγελική Νικολούλη, είναι ναι μεν ανοιχτή σε καινούργιες προτάσεις - όπως άλλωστε και κάθε παρουσιαστής που μπορούσε να βρίσκεται στην θέση της - αλλά από την άλλη δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε κανέναν. Τίποτα δεν έχει κλείσει, οπότε το Φως στο τούνελ συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του ALPHA!

Να σας υπενθυμίσω πως η Αγγελική Νικολούλη στην prime time του καναλιού κάθε Παρασκευή βράδυ χτυπάει κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης με τις συγκλονιστικές ιστορίες που προβάλλει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Για να δούμε.. λέτε να έχουμε δυο δυνατές αποχωρήσεις από τον σταθμό ALPHA;

Και πριν φύγετε, να σας πω πως η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση στο instagram της πως δεν θα βγει στον αέρα του ALPHA!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγικό το νούμερο 2,7% - Το μεγάλο λάθος που έκαναν στον ALPHA

Εξελίξεις με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA

Share