Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Spoiler - MasterChef: Έχουμε το όνομα που φεύγει σήμερα

Αποκλειστικό!

Spoiler - MasterChef: Έχουμε το όνομα που φεύγει σήμερα
VANDA’ S BLOG 18.02.2020 12:38

Έχουμε το όνομα που φεύγει σήμερα από το MasterChef εδώ μόνο στο Youweekly.gr και το Vanda's blog! Είστε έτοιμοι να μάθετε το spoiler - "φωτιά";

Το επίπεδο στο φετινό MasterChef έχει ανέβει επικίνδυνα πολύ κι όπως φαίνεται από τα λεγόμενα των κριτών θα ανέβει ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός!

Στο χθεσινό επεισόδιο, το επεισόδιο της Δευτέρας 17/2 είδαμε το πρώτο Mystery Box για φέτος αλλά και το πρώτο τεστ δημιουργικότητας! Νικητής στο Mystery Box ήταν ο Κύπριος Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος ήταν και εκείνος που μοίρασε τα υλικά για το τεστ δημιουργικότητας. Μπορεί οι γκρίνιες να ήταν αρκετές - και μάλιστα έχουμε καταγράψει αναλυτικά τα highlights της χθεσινής βραδιάς - ωστόσο λίγο μετά είδαμε να δημιουργούνται μερικά από τα καλύτερα πιάτα.

Σήμερα θα δούμε ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν για την πρώτη αποχώρηση ενώ όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνει και τo «χρυσό πλεονέκτημα» του Masterchef.

O ένας παίκτης που είναι σίγουρα προτεινόμενος για αποχώρηση είναι ο Ηλίας ο οποίος κατάφερε να φτιάξει ένα vegan πιάτο με τραχανά, ο οποίος όμως περιέχει γάλα και φυσικά οι κριτές δεν μπήκαν καν στον κόπο να το δοκιμάσουν.

Spoiler Alert για το MasterChef - Αυτό είναι το όνομα που φεύγει σήμερα

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω την διαρροή μου, λοιπόν. Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Vanda's blog που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Ηλίας Ηλιόπουλος.

masterchef spoiler

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef twitter: Πάρτι με τον Σταύρο "Είσαι ο χλαπάτσας της καρδιάς μας"

MasterChef Highlights: Το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου, ο "κομπλεξικός" Σταύρος και το μοιραίο λάθος!

Share