Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha tv - Η ανατροπή δεν περιγράφεται

Έγινε η συνάντηση και αυτό που της είπαν δεν υπάρχει

Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha tv - Η ανατροπή δεν περιγράφεται
VANDA’ S BLOG 23.02.2020 08:51

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha tv! Η συνάντηση έγινε και η ανατροπή δεν περιγράφεται. Δεν φαντάζεστε τι της είπαν και μετά από αυτό το ενδεχόμενο να μείνει είναι σχεδόν μηδαμινό. Άλλωστε μετά από την συγκεκριμένη κίνηση δεν υπάρχουν και περιθώρια...

Σας έχω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog του Youweekly.gr αφού τα είδα όλα, τα άκουσα όλα και.... τα διάβασα όλα! Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η συνάντηση μεταξύ στελέχους του Alpha tv και της Ελένης Μενεγάκη έγινε. Το κλίμα ήταν αν μη τι άλλο πολεμικό αφού η λαμπερή παρουσιάστρια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της από την αρχή, μιας και όπως ειπώθηκε μιλάει με ιδιοκτήτες καναλιών και όχι με στελέχη.

Τι ειπώθηκε στο meeting - Οι εξελίξεις με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha tv

Τo meeting δεν είχε ιδιαίτερα αίσιο τέλος, αφού και οι δύο πλευρές διαφώνησαν σχετικά με την εμπορική επιτυχία της εκπομπής αφού το κανάλι υποστήριξε ότι είναι κοστοβόρα αλλά και η Ελένη, ότι τα φέρνει πίσω τα λεφτά της και με το παραπάνω! Η διοίκηση του Alpha tv όμως είπε σαν... τελευταία λέξη στην Μενεγάκη ότι μπορεί να έχει πολλές διαφημίσεις και τοποθετήσεις σαν εκπομπή αλλά στο τέλος του χρόνου (ή της σεζόν αν θέλετε) υπάρχουν πολλές επιστροφές.

Λίγο πριν πάει η κουβέντα σε κάποια βραδινό show, το οποίο και η παρουσιάστρια δεν θέλει για κανέναν λόγο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι διαφωνούν και έτσι η συνεργασία του καναλιού της Παλλήνης με την ξανθιά παρουσιάστρια, αναμένεται να λήξει λίγο μετά τον Ιούνιο, αυτή τη φορά οριστικά όμως. Κάτι μου λέει βέβαια, πως η Ελένη δεν θα βρεθεί εκτός τηλεόρασης για πολύ καιρό αφού οι προτάσεις πέφτουν κυριολεκτικά βροχή! Έχετε δει και ποια άλλη παρουσιάστρια του καναλιού ενδέχεται να βρεθεί εκτός μετά την Ελένη; Θα τρίβετε τα μάτια σας, είναι πασίγνωστη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο νέο Mega η Ελένη Μενεγάκη; - Η ερώτηση στον Διευθυντή προγράμματος και η απάντησή του

Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν πήγε στην κοπή της πίτας στον ALPHA - Τι έπαθε το παιδί της

Share