Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς - ΑΝΤ1: Δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές

Όλη η αλήθεια για τα όσα ακούγονται

Καφέ της Χαράς - ΑΝΤ1: Δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές
VANDA’ S BLOG 26.02.2020 08:24

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς, αλλά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές! Το ρεπορτάζ - φωτιά στο Vanda's blog του Youweekly.gr, με λεπτομέρειες για την σειρά που αγαπήσαμε.

Είναι γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, περίμενε με αγωνία την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο, αν και τα πρώτα επεισόδιο χτύπησαν πάνω από 38% στο δυναμικό κοινό, μόλις μπήκε απέναντι το Master Chef, άρχισαν τα όργανα.

Η πτώση στα νούμερα ήταν τόσο μεγάλη (δείτε εδώ τα ποσοστά) που ξεκίνησαν οι σκέψεις αλλά και οι φήμες για αλλαγή! Σύμφωνα με τα όσα ξεκίνησαν να ακούγονται εδώ και μια εβδομάδα, το Καφέ της Χαράς υπήρχε σκέψη να αλλάξει μέρα, αλλά όχι ώρα, ώστε να αποκτήσει πολύ την γνωστή του δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης και όχι μόνο.

Η αλήθεια για την φήμη σχετικά με το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 που προκάλεσε «πανικό» στους θαυμαστές

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι τα όσα ακούγονται δεν ισχύουν για κανένα λόγο. Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την πορεία της σειράς και δεν σχεδιάζει καμία μα καμία αλλαγή ούτε στην ώρα, ούτε στην μέρα. Άλλωστε, είναι από τις λίγες που έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αφού πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δίνει μεταξύ άλλων, αίγλη στο κανάλι. Αυτά από εμένα, για να μην μπερδεύεστε με τα όσα ακούγονται. Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Spoiler μεγατόνων από την «Κατίνα» - Πλήττει το χωριό ανεπανόρθωτα

Καφέ της Χαράς: Η αδερφή της Βάλιας είναι σαν φωτοτυπία της - Η φωτογραφία με τον Χάρη Ρώμα

Share