Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλλαγές στον ALPHA TV - Ποιος μένει και ποιος φεύγει από την Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Όλο το ρεπορτάζ

Αλλαγές στον ALPHA TV - Ποιος μένει και ποιος φεύγει από την Σταματίνα Τσιμτσιλή;
VANDA’ S BLOG 29.02.2020 08:20

Εξελίξεις σας έχω στο Vandas blog του Youweekly.gr με την καθημερινή πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA TV. Πρόσωπο του σταθμού μου μετέφερε τις αλλαγές που θα γίνουν και το ποια πρόσωπα μένουν, αλλά και ποια πρόσωπα φεύγουν από την ομάδα της με την έναρξη της νέας σεζόν.

Η παρουσιάστρια με το Happy Day εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την ζώνη 8:00 - 10:00 κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν δείξει την συμπάθεια τους και την αγάπη τους προς το πρόσωπο της με τα υψηλά και σταθερά νούμερα που σημειώνει καθημερινά στην τηλεθέαση.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας κρατάει συντροφιά μέσα από την συχνότητα του ALPHA TV, ο οποίος ακόμη και μετά από την πλήρη μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, πιστεύει σε εκείνη και την στηρίζει. Έτσι, λοιπόν, το Happy Day θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στις οθόνες μας, ωστόσο, χωρίς ολόκληρη την ομάδα.

Ποιος μένει και ποιος φεύγει από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA TV;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου μετέφερε πρόσωπο του σταθμού και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vandas blog του Youweekly.gr, κάποια πρόσωπα θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους, κάποια όμως θα αποχωρήσουν. Φέτος, στο πάνελ της βρίσκονται, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Μαρία Αντωνά. Ποιος όμως δεν θα είναι και τη νέα σεζόν;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω πάντα με κάθε επιφύλαξη, στο πάνελ του Happy Day φαίνεται πως δεν θα βρίσκεται ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποχώρηση του. Οι δυο γυναίκες της ομάδας θα συνεχίσουν, ενώ άγνωστο ακόμη είναι για τον Κώστα Φραγκολιά.

Να μην ξεχάσω να σας πως πως... αν θέλετε παραπάνω δόση Σταματίνας Τσιμτσιλή μπορείτε να βρίσκεται καθημερινά στο blog της You&Me στο Youweekly.gr χρηστικά tips που μοιράζεται μαζί σας, είτε ως γυναίκα είτε ως μητέρα, είτε ως σύζυγος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα για... πέντε! Με την οικογένειά της για ψώνια! Οι μικρές ντυμένες σαν σταρ!

"Βόμβα" για τον Alpha: Αλλάζει ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Όλο το ρεπορτάζ!

Share