Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ - Οι πρώτες πληροφορίες

Όλο το ρεπορτάζ

Εξελίξεις με το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ - Οι πρώτες πληροφορίες
Vanda's Blog 15.03.2020 09:20

Με νέες πληροφορίες επέστρεψα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog και σίγουρα σας ενδιαφέρουν αφού έχω εξελίξεις με το Νίκο Μουτσινά, έναν από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές, και την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Θα σας τις μεταφέρω πρώτη από εδώ... Είστε έτοιμοι;

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ την προηγούμενη χρονιά έκανε το αδύνατο δυνατό για να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας του το Νίκο Μουτσινα, ο οποίος διέκοψε το συμβόλαιό του με το OPEN να σας θυμίσω. Και πολύ καλά φαίνεται πως έκαναν εκεί στον ΣΚΑΙ αφού ο παρουσιαστής έχει αποδειχθεί αν όχι το δυνατό τους χαρτί, σίγουρα ένα από αυτά. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι στον Θεό - δείτε τι έκανε την Παρασκευή σε νούμερα εδώ - και ο κόσμος τον υπερλατρεύει.

Εν όψη νέας σεζόν, λοιπόν, όπως όλα τα κανάλια και ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε αναβρασμό για να δει τι θα κρατήσει, τι θα αφήσει και να φτιάξει τέλος πάντων ένα δυνατό πρόγραμμα που θα του αποφέρει μόνο επιτυχίες, όπως και φέτος.

Ποιες οι πρώτες πληροφορίες για το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, εννοείται πως θέλει ξανά στην ομάδα του το Νίκο Μουτσινά κι εννοείται πως δεν θα τον αφήσουν οι ιθύνοντες του σταθμού να φύγει με τίποτα. Οι πρώτες πληροφορίες που έχω στα χέρια μου μέσα από το κανάλι και σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog αναφέρουν πως ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει με το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ και του χρόνου.

Και οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες από αυτή την συνεργασία οπότε... why not? Βέβαια, οι υπογραφές όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν έχουν πέσει ακόμα αλλά... θα γίνει κι αυτό!

Βέβαια, εν όψη κορωνοϊού να τονίσω πως δεν είναι σε θέση κανείς να σκέφτεται κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο! Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ο παρουσιαστής με μια ανακοίνωση του αποκάλυψε πως αναστέλλονται οι παραστάσεις του! Πότε ξεκινάνε ξανά; Δείτε εδώ την ανάρτηση του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τον κορωνοϊό - «Να καταλαβαίνουμε λίγο τι γίνεται»

Η Γωγώ Τσαμπά αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά! - Όλα τα λεφτά η αντίδρασή του

Share