Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μόλις έγινε γνωστό για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Τι συμβαίνει

Μόλις έγινε γνωστό για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το
VANDA’ S BLOG 23.03.2020 07:28

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω όλα όσα μου έγιναν γνωστά για τον αγαπημένο Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και την επί χρόνια εκπομπή του "Στην υγεία μας ρε παιδιά".

Ο ΣΚΑΙ, όπως και τα υπόλοιπα κανάλια, με κάποιες εξαιρέσεις, έχουν παγώσει για λίγο τα προγράμματά τους λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό και παίζουν... κονσέρβες και λογικό άλλωστε μετά ειδικά τα νέα μέτρα για την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός - δείτε εδώ τις δηλώσεις του - θα πέσει πολύ κονσέρβα!

Το Masterchef του STAR βέβαια, μέχρι στιγμής παίζει κανονικά αφού τα γυρίσματα έχουν γίνει πολύ πριν και υπάρχε αρκετό υλικό βέβαια οι ιθύνοντες πήραν μια δυσάρεστη απόφαση γι αυτό - δείτε εδώ το ρεπορτάζ - κι όπως φαίνεται την ίδια απόφαση θα πάρει αναγκαστικά και ο ΣΚΑΙ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την δική του εκπομπή.

Ποια η είδηση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγεία μας βρε παιδιά"

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες μένει ακόμα ένα επεισόδιο, νέο επεισόδιο, που ήδη έχει γυριστεί και μονταριστεί για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και μετά... πάπαλα!

Επειδή, όπως είναι προφανέστατο, γυρίσματα δεν μπορούν να γίνουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχουν δυο ενδεχόμενα στο μυαλό τους. Ή θα προβάλλουν παλιότερα επεισόδια του Σπύρου Παπαδόπουλου που είχαν πάει καλά σε νούμερα τηλεθέασης ή θα το ρίξουν στην μυθοπλασία με ξένες ή ελληνικές ταινίες. Η απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το Σάββατο 28/03 θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε νέο επεισόδιο από τον Σπύρο, μέχρι να λυθεί το όλο αυτό θέμα.

Κρίμα γιατί το Σάββατο που μας πέρασε απογείωσε το κανάλι με τα νούμερα τηλεθέασης του - δείτε τα εδώ - κι έτσι κι αλλιώς Σάββατο βράδυ χωρίς την υγείας μας γίνεται; Δεν γίνεται!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα αποκάλυψε όλα - "Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας..."

"Βόμβα" για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Η κίνηση του OPEN... εναντίον του

Share