Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα τα νέα για τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει

Άσχημα τα νέα για τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ
VANDA’ S BLOG 26.03.2020 07:14

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μου, που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog άσχημα είναι τα νέα για μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, το 8 Λέξεις.

Η σειρά 8 Λέξεις κατάφερε να "επιβιώσει" εδώ και αρκετές εβδομάδες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αφού από τότε που βγήκαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό πολλά κανάλια πάγωσαν τα προγράμματά τους και... τάχθηκαν στις επαναλήψεις. Ο ΣΚΑΙ ήταν ένας από τους μόνους που... θέλησε να κρατήσει το κοινό του ευχαριστημένο, παίζοντας επεισόδια της σειράς κανονικά, απλά αντί για δίωρα τα είχε κόψει σε μονόωρο για να του βγουν παραπάνω οι εβδομάδες.

Ποια τα άσχημα νέα με τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

Παρά το γεγονός πως αντί για δυο επεισόδια που προβάλλονταν κανονικά στην σειρά ο ΣΚΑΙ το γύρισε σε ένα οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό τον... προλάβανε και όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι και σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη οι 8 Λέξεις για να μην ξεμείνουν, όπως όλα δείχνουν από το τέλος της επόμενης εβδομάδας ή από την αρχή της - ακόμα αυτό δεν είναι σίγουρο - θα προβάλλονται κι αυτές σε επανάληψη.

Βλέπετε, τα αποθέματα που είχαν ήταν μέχρι δυο εβδομάδες...

Για να δούμε...

Ωστόσο, εδώ σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για την σειρά! Θα γίνει γάμος! Δείτε εδώ με ποιους

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα 4 νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις - Δείτε τα πριν τα παίξει στον ΣΚΑΙ

Χάος στις 8 Λέξεις! Ο Έκτορας φιλάει την Αλίκη - Ο Μιχαήλ έχει μια παθιασμένη νύχτα με την Λουκία

Share