Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το ΣΚΑΙ συνεχίζει χωρίς Νίκο Μουτσινά

Τελευταίες εξελίξεις

Το ΣΚΑΙ συνεχίζει χωρίς Νίκο Μουτσινά
Vanda's Blog 27.03.2020 07:06
Από Youweekly Team

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ φαίνεται να είναι και πολύ υπεύθυνοι άνθρωποι αφού νομίζω ήταν από τα πρώτα κανάλια που σταμάτησαν τις εκπομπές τους εν όψη κορωνοϊού για να υπάρχει ασφάλεια στους εργαζομένους τους. Και τώρα φαίνεται να πήραν ακόμα μια σωστή απόφαση καθώς θα συνεχίσουν κι άλλες εβδομάδες χωρίς το Νίκο Μουτσινά.

Ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του "Καλό Μεσημεράκι" βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων και περιμένει να περάσει το 14ημερο που έχουν δώσει στα μέτρα της κυβέρνησης για να δει... θα ξεκινήσει ή όχι ξανά την... μεσημεριανή αγάπη των τηλεθεατών; Να τονίσω πως δοκίμασαν να βγαίνει αρχικά στο πλατό χωρίς κοινό για την ασφάλεια όλων αλλά τελικά αποφάσισαν να σταματήσουν εντελώς για λίγο.

Γιατί ο ΣΚΑΙ συνεχίζει χωρίς Νίκο Μουτσινά

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες που θα σας μεταφέρω επιφυλακτικά μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog αναφέρουν πως ούτε μετά το 14ημερο θα ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς την εκπομπή του κι αυτό γιατί υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι.

Πρώτον, ο καλεσμένος είναι βασικός, γιατί η δομή της εκπομπής θέλει καλεσμένο... Δεύτερον, η θεματολόγια περιστρέφετε γύρω από θέματα της ελληνικής showbiz, εμφανίσεις, νέα κλπ κάτι που πλέον δεν πολύ υπάρχει αφού όλοι οι διάσημοι #μένουν_σπίτι... Άρα πρακτικώς υπάρχει μεγάλο θέμα το οποίο και δεν μπορεί να αλλάξει...

Ωστόσο, δεν έχει παρθεί ακόμα καμία σίγουρη απόφαση, όλα αυτά είναι σκέψεις που βασανίζουν λίγο τους υπεύθυνους αλλά είμαι σίγουρη πως η άκρη θα βρεθεί... και εννοείται θα σας μεταφέρω την απόφασή τους πρώτη όπως πάντα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσω πως ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από μια ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες στο instagram του αποκάλυψε πως θα γίνει κάτι μεγάλο σήμερα που τον αφορά! Δείτε εδώ την ανάρτησή του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό σταμάτησε να τρώει ο Νίκος Μουτσινάς κι έχασε 17 κιλά

Φαίνεται όλη η Αθήνα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Η νέα φωτογραφία

Share