Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΑΝΤ1: Το Γυναίκα χωρίς όνομα φεύγει και μια νέα σειρά «βόμβα» έρχεται

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

ΑΝΤ1: Το Γυναίκα χωρίς όνομα φεύγει και μια νέα σειρά «βόμβα» έρχεται
Vanda's Blog 28.03.2020 07:19
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τελειώνει από τον ΑΝΤ1 φέτος η αγαπημένη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», αφού στις οθόνες παρακολουθούμε τον τελευταίο κύκλο. Ωστόσο, μια νέα σειρά «βόμβα» ετοιμάζεται να έρθει στο κανάλι, μιας και φεύγει ένα δυνατό χαρτί του σταθμού. Όλες τις λεπτομέρειες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Yoweekly.gr.

Η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» από την ημέρα της πρεμιέρας της απέδειξε πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Μέχρι και σήμερα που προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος, σημειώνει υψηλή νούμερα στον πίνακα της τηλεθέασης. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ο ΑΝΤ1 ανανέωσε το συμβόλαιο τους.

Ο βασικός μύθος της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ «Unknown Woman» που προβλήθηκε το 2017. Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά ανέλαβε η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ την σκηνοθεσία ο Λίνος Χριστοδούλου και η Βίκυ Μανώλη. Το πρώτο επεισόδιο της προβλήθηκε στον ΑΝΤΤ1 στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ τον Μάιο του 2019 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν με την πρεμιέρα να γίνεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Ποια είναι η νέα σειρά «βόμβα» που έρχεται στον ΑΝΤ1;

Στα τέλη του Ιουνίου πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» - όπως σας έχω ήδη γράψει πρώτη εγώ - με κάποιους από τους πρωταγωνιστές να βλέπουν τον δρόμο της δικαίωσης και κάποιους τον δρόμο της τιμωρίας. Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται, όπως φαίνεται και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, να αφήσει αυτή την απώλεια κενή.

Όπως πληροφορήθηκα, η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου, έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο σενάριο μιας νέας τηλεοπτικής σειράς που πρόκειται και να προβάλλεται καθημερινά. Όπως όλα δείχνουν μόλις την ολοκληρώσει, τον πρώτο λόγο για να την διεκδικήσει θα έχει το κανάλι του Αμαρουσίου, μιας και είχαν μέχρι σήμερα μια άψογη συνεργασία και είναι και οι δυο πλευρές πολύ ευχαριστημένες.

Μπορεί ωστόσο ο ΑΝΤ1 να είναι θετικό σε μια νέα σειρά, μετά το τέλος του «Γυναίκα χωρίς όνομα», όμως έχει βάλει στον «πάγο» ένα πρόγραμμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: "Εγώ τον σκότωσα" - Η Μάρθα ομολογεί τον φόνο του Νίκου

Γυναίκα χωρίς όνομα - σοκ: "Εκεί θα σαπίσεις"! Η Μάρθα βρίσκει την Κάτια στη φυλακή

Share