Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη στο ΣΚΑΙ

Αποκλειστικό!

Τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη στο ΣΚΑΙ
Vanda's Blog 29.03.2020 08:00
Από Youweekly Team

Πριν από λίγο καιρό πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη Τσολάκη να παρουσιάζει την εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει», κάτι που και η ίδια είχε επιβεβαιώσει μέσα από ανάρτηση της στο Instagram. Ενώ, και στην συχνότητα του ΣΚΑΙ προβαλλόταν το trailer με την επιστροφή του προγράμματος στις οθόνες μας. Ωστόσο, τι θα συμβαίνει σήμερα και τι αποφάσεις πάρθηκαν θα σας μεταφέρω εγώ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Το κανάλι του Φαλήρου ήταν αυτό που πήρε την απόφαση να βάλει στον «πάγο» προς το παρών το συγκεκριμένο project, ενώ η εταιρεία παραγωγής είχε κάνει κάστινγκ για να βρει τους κατάλληλους αγρότες. Οι ιθύνοντες του σταθμού επέλεξαν να βγάλουν στον αέρα το «Big Brother» ένα πρόγραμμα που έχει υψηλό κόστος γυρισμάτων, όμως είναι σίγουρο πως θα φέρνει νούμερα «φωτιά» στην τηλεθέαση. Ωστόσο, όπως φαίνεται έχουν δεύτερες σκέψεις.

Ο ΣΚΑΙ είναι ένας δυνατός αντίπαλος στον πίνακα των τηλεθεάσεων και όπως όλα δείχνουν θέλει να μπει ακόμη πιο δυναμικά στην «μάχη». Για το λόγο αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις για να βγάλει από το συρτάρι ξανά το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και αν όλα πάνε καλά να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες στα σίγουρα αυτή την φορά.

Ελένη Τσολάκη ΣΚΑΙ Αγρότης μόνος ψάχνει

Τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη;

Από ότι πληροφορήθηκα και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr το νέο πρόγραμμα του «Αγρότης μόνος ψάχνει» προγραμματίζει να ξεκινήσει να γυρίσματα το καλοκαίρι , αν βέβαια πάνε όλα καλά και ξεπεραστεί ο κίνδυνος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Τα εξωτερικά γυρίσματα του συγκεκριμένου project είναι πολλά και ο καιρός της θερινής περιόδου τα ευνοεί.

Όσο για το τιμόνι της παρουσίασης ένα είναι το κύριο όνομα που ακούγεται... Η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια αν ανανεωθεί το συμβόλαιο της με το κανάλι του ΣΚΑΙ εξακολουθεί να βρίσκεται στις κύριες επιλογές του σταθμού για να έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Τσολάκη: Η ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση πως γυρνάει το «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Ελένη Τσολάκη: Ακυρώνεται το project της πριν καν βγει στον αέρα! Τι συμβαίνει με το "Αγρότης μόνος Ψάχνει";

Share