Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Έκτακτη απόφαση από τον ΑΝΤ1

Τι συνέβη

Αποκλειστικό! Έκτακτη απόφαση από τον ΑΝΤ1
Vanda's Blog 29.03.2020 13:20

Μια έκτακτη πληροφορία ήρθε στα αυτιά μου για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την αγαπημένη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα" και θα σας την αποκαλύψω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Η σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη τα τελευταία δυο χρόνια από τον τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, όπως σας αποκάλυψα σε πρόσφατα ρεπορτάζ μου - δείτε εδώ - οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην την συνεχίσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς θεώρησαν πως η πλοκή της ιστορίας δεν παίρνει άλλο... τράβηγμα.

Παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, λοιπόν, μέχρι πριν από λίγες ώρες όλοι γνωρίζαμε πως του χρόνου θα αντικατασταθεί. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες που ξέρω αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Ποια η έκτακτη απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για την σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου κι όπως μου μετέφερε πηγή μου μέσα από το κανάλι, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν παράταση στην σειρά εν όψη όσων συμβαίνουν με τον κορωνοϊό. Τι εννοώ; Πλέον, εδώ και αρκετές εβδομάδες όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν σταματήσει να μεταδίδουν νέα επεισόδια από σειρές και όσα βλέπουμε παίζουν σε επανάληψη αφού σύμφωνα με τα μέτρα της κυβέρνησης δεν τους επιτρέπεται να κάνουν νέα γυρίσματα. Ακόμη και οι περισσότερες εκπομπές έχουν κοπεί και έχουν αντικατασταθεί με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές για τον ιό.

Αποτέλεσμα αυτού είναι οι σειρές, όπως το Γυναίκα Χωρίς Όνομα να έχουν μείνει... παγωμένες σε κρίσιμο σημείο της πλοκής το οποίο και πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί. Για την μεγαλύτερη ασφάλεια όλων όμως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να μεταφέρει την συγκεκριμένη σειρά τον Σεπτέμβρη, για να γίνουν τα γυρίσματα σωστά αφού ευελπιστούμε ότι μέχρι τότε τα πράγματα θα έχουν φτιάξει προς το καλύτερο πάντα και να ολοκληρωθεί, όπως ήδη έχει προγραμματιστεί.

Ωστόσο, να υπενθυμίσω πως σας είχα αποκαλύψει ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει την σειρά στον ΑΝΤ1 όταν εκείνη ρίξει τίτλους τέλος. Δείτε το εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: Χαρμόσυνη είδηση για την Μαρία Μπεκατώρου

Φρένο σε μία ακόμα εκπομπή του ΑΝΤ1

Share