Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέα δεδομένα για το My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη στον ΣΚΑΙ

Τι θα συμβεί

Νέα δεδομένα για το My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη στον ΣΚΑΙ
Vanda's Blog 30.03.2020 08:55
Αρθρογράφος: Έφη Εκίζογλου
ΕΦΗ ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Το My Style Rocks είναι ένα από τα προγράμματα του ΣΚΑΙ που επηρεάστηκε από τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό και τα γυρίσματα έχουν παγώσει. Όμως, θα σας μεταφέρω τα νέα δεδομένα γι αυτό αλλά και για την Κατερίνα Στικούδη, όπως ακριβώς μου τα μετέφερε η πηγή μου.

Όπως, ήδη σας είναι γνωστό οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν πάρει άμεσες αποφάσεις για να κρατήσουν ακέραιη την υγεία των εργαζομένων τους με αποτέλεσμα αυτού να παγώσουν όλες τις εκπομπές αλλά και τις σειρές - εφόσον δεν μπορούν να γίνουν τα γυρίσματα - και να κρατήσουν μόνο στον αέρα αναγκαστικά κάποιες εκπομπές ενημέρωσεις όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Πολλά προγράμματα, λοιπόν, που δεν έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν θα μεταφερθούν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο θα γίνει και με το project που έχει αναλάβει φέτος η Κατερίνα Στικούδη, το My Style Rocks.

Τι θα συμβεί με τον My Style Rocks και την Κατερίνα Στικούδη στον ΣΚΑΙ

Όπως αναφέρουν οι πηγές μου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, που θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, οι ιθύνοντες έριξαν στο τραπέζι την πρόταση τα γυρίσματα του παιχνιδιού μόδας να γίνουν τέλη Αυγούστου - υπολογίζοντας πάντα πως θα είναι ασφαλή να γίνουν και πως η πανδημία θα έχει αποδυναμωθεί - με σκοπό το παιχνίδι να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβρη.

Βέβαια, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πρόκειται να συμβεί, γιατί μιλάμε για έναν ιό που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Ωστόσο, καλό είναι να υπάρχουν πλάνα.

Την ίδια απόφαση πήρε και ο ΑΝΤ1 για την σειρά που ήταν να κοπεί φέτος αλλά σταμάτησε λόγω κορωνοϊού πριν παίξει το τέλος της! Δείτε εδώ το ρεπορτάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη στο ΣΚΑΙ

Το ΣΚΑΙ συνεχίζει χωρίς Νίκο Μουτσινά

Share