Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός από τον ΣΚΑΙ και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το "Στην υγεία μας ρε παιδιά"

Ο κορωνοϊός τον επηρέασε

Εκτός από τον ΣΚΑΙ και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το
Vanda's Blog 31.03.2020 08:44

Μπροστά στην δύναμη του κορωνοϊού φαίνεται πως έχουν "γονατίσει" τα πάντα. Έχει παγώσει η καθημερινότητά μας και το μόνο που λειτουργεί όσο πιο σωστά μπορεί είναι η ενημέρωση. Όλα τα κανάλια, βέβαια, έχουν βγάλει εκτός από το πρόγραμμά τους σχεδόν όλες τις εκπομπές για να τηρηθούν σωστά τα μέτρα της κυβέρνησης. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα γίνει τώρα και στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγεία μας ρε παιδιά".

Όπως σας είχα αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ πριν από λίγες ημέρες - δείτε το εδώ - τα γυρίσματα που είχε σε απόθεμα ο ΣΚΑΙ για την συγκεκριμένη εκπομπής δεν ήταν πολλά κι έτσι τώρα φαίνεται πως... τελείωσαν.

Πότε βγαίνει εκτός ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το "Στην υγείας μας ρε παιδιά" από τον ΣΚΑΙ

Μπορεί το προηγούμενο Σάββατο, δηλαδή στις 28/3 ο Σπύρος Παπαδόπουλος να βγήκε με νέο επεισόδιο στον αέρα του ΣΚΑΙ αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο και αυτό το Σάββατο.

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, το Στην υγείας μας ρε παιδιά, αυτό το Σαββατόβραδο, δηλαδή 4/4, θα παίξει σε επανάληψη. Αυτό θα συμβαίνει μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και να είναι επιτρεπτό ξανά σε όλους να γυρίσουν στην καθημερινότητά τους έτσι ώστε να γίνουν και σωστά τα γυρίσματα για να βγουν νέα επεισόδια.

Ωστόσο, στον ΣΚΑΙ οι εξελίξεις δεν σταματούν να τρέχουν! Δείτε εδώ τι συμβαίνει και με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! Θα βγει ξανά στον αέρα ναι ή όχι;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κόλαφος" η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το ποσό που πήρε για το σποτάκι του «Μένουμε σπίτι»

«Χρυσό» στον ΣΚΑΙ το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Τα νούμερα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Share