Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα τα νέα για το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" στο ΣΚΑΙ

Μόλις έγινε γνωστό

Άσχημα τα νέα για το
Vanda's Blog 05.04.2020 09:32

Τα γεγονότα με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν φέρουν μόνο άσχημα νέα για τον τομέα της υγείας αλλά και για τον τομέα της τηλεόρασης αφού τα κανάλια έχουν αναστείλει μέχρι πρότινος όλες τις εκπομπές του. Μια νέα απόφαση, μάλιστα, ήρθε από τον ΣΚΑΙ για την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει "παγώσει" την εκπομπή του στον σταθμό του Φαλήρου εδώ και αρκετές εβδομάδες, αφού ο ΣΚΑΙ ήταν από τα πρώτα κανάλια που για να μην κινδυνεύσει κανείς σταμάτησε όλα του τα project έγκαιρα και άφησε μόνο ελάχιστες εκπομπές που αφορούν την ενημέρωση για τις εξελίξεις του κορωνοϊού. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, ήταν στον αέρα το πότε θα επανέλθουν κάποια από αυτά στην κανονική τους ροή. Όμως, σιγά σιγά φαίνεται πως το κανάλι παίρνει νέες αποφάσεις με βάση πάντα την σωστή τήρηση των μέτρων που προάγει η κυβέρνηση.

Ποια τα άσχημα νέα για την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα"

Όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες που μου μετέφεραν, τις οποίες και θα αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ φέρεται πως αποφάσισαν να παγώσουν κι άλλο την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και να την αναστείλουν, μάλιστα, ακόμα και για μετά το Πάσχα - σύμφωνα με τα τωρινά πάντα δεδομένα.

Επίσης, η πλειονότητα των συντελεστών της εκπομπής φέρεται να εντάχθηκε στη ρύθμιση για προσωρινή αναστολή των συμβάσεων έως και τις 20 Απριλίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, θα αξιοποιηθεί όπως ήδη έχουμε αναφέρει - δείτε εδώ - σε ένα νέο project, ενημερωτικού περιεχομένου. Σε μια ακόμα εκπομπή, δηλαδή με σχέση τον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση: Τρόμος σε ANT1-STAR-ALPHA-ΣΚΑΙ! Τους πάτησε ο κορωνοϊός

Η Φαίη Σκορδά πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα - Φωτογραφία από το σπίτι του

Share