Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέες εξελίξεις με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγεία μας ρε παιδιά"

Έσκασε τώρα! Οι νέες αποφάσεις του ΣΚΑΙ

Νέες εξελίξεις με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το
Vanda's Blog 25.04.2020 10:40

Νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ έχω και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog για έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, Στην υγεία μας ρε παιδιά.

Όπως πρώτη σας έγραψα πριν από λίγο καιρό εδώ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παίζει πλέον σε επανάληψη μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ κάθε Σάββατο βράδυ αφού τα γυρισμένα επεισόδια σώθηκαν και σύμφωνα με τα μέτρα απαγόρευσης από την κυβέρνηση που τηρεί σε υπερβολικό βαθμό ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου και είναι παράδειγμα προς μίμηση, δεν μπορούν να γυριστούν νέα. Οπότε ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων ή τουλάχιστον βρισκόταν.

Τι συμβαίνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγεία μας στον ΣΚΑΙ

Στην υγεία μας ρε παιδιά Σπύρος Παπαδόπουλος

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog εν αναμονή της επιστροφής στην κανονικότητα η διοίκηση του ΣΚΑΙ σκέφτεται να επαναφέρει σιγά σιγά την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και απλά να προσαρμοστεί στα πρέπον δεδομένα, δηλαδή ο αριθμός των καλεσμένων θα μειωθεί κατά πολύ, το πλατό θα στηθεί από την αρχή για να γίνει εφικτό να κρατηθούν τα απαραίτητα μέτρα απόστασης και εννοείται θα απολυμαίνεται συνεχώς ο χώρος, πριν τα γυρίσματα αλλά και μετά.

Να τονίσω πως όλα αυτά πρόκειται για πρώτες σκέψεις που κάνει ο σταθμός, καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στο φως η άγνωστη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αδιανόητο "καρφί" από την Ελένη Ράντου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - «Με εκνευρίζει αφόρητα...»

Share