Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες στιγμές για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο

Τον επηρέασε ο κορωνοϊός

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες στιγμές για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο
Vanda's Blog 28.04.2020 07:49

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι στιγμές που περνάει αυτή την περίοδο κι ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματεό Παντζόπουλος, λόγω του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και την δική του επιχείρηση και θα σας μεταφέρω όλες τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Όλους μας έχει επηρεάσει η πανδημία που έχει χτυπήσει την χώρα μας σε διάφορους τομείς. Η Ελένη Μενεγάκη όπως έχει αναφέρει και η ίδια αρκετές φορές στον αέρα του ALPHA αυτή την περίοδο είναι αρκετά λυπημένη αφού η μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου, βρίσκεται μακριά της και συγκεκριμένα στην Κάρυστο για να προφυλαχτεί όσο γίνεται από τον ιό.

Τι συμβαίνει με τον Ματέο Παντζόπουλο

Κι ο σύζυγός της όμως όπως μου μετέφεραν πηγές μου δεν διανύει μια ευχάριστη περίοδο αφού ο κορωνοϊός έχει παγώσει την λειτουργία του ξενοδοχείου του στην Άνδρο. Να υπενθυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν σκάσει η πανδημία στην Ελλάδα το ξενοδοχείο Ονάρ είχε σχεδόν καταστραφεί αφού ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

ξενοδοχείο Ονάρ ματέο μενεγάκη

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την καταστροφή!

Αυτό είχε συμβεί συγκεκριμένα τον Οκτώβρη αλλά για να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές χρειάστηκε αρκετός χρόνος. Λίγο μετά, λοιπόν, τον Μάρτιο, που έσκασε η πανδημία με απόφαση των αρμόδιων Υπουργών (ΦΕΚ Β’987/22.3.2020), στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, επιβλήθηκε η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας από 23 Μαρτίου μέχρι 30 Απρίλιου 2020. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση λειτουργίας των εποχικών καταλυμάτων μέχρι τέλος Απριλίου.

Οπότε, όπως κάθε άνθρωπος έτσι και ο Ματέο Παντζόπουλος βρίσκεται εν αναμονή για το τι θα συμβεί με την επιχείρησή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αδιανόητο! Η Ελένη ξέχασε τον κορωνοϊό και δεν φαντάζεστε τι ζήτησε on air

Παρασκήνιο από τον ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη - Ο τσακωμός που δεν έμαθε κανείς

Share