Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εσπευσμένα εκτός Αθηνών ο Ματέο Παντζόπουλος - Τι συμβαίνει

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Εσπευσμένα εκτός Αθηνών ο Ματέο Παντζόπουλος - Τι συμβαίνει
Vanda's Blog 18.05.2020 12:10

Εσπευσμένα εκτός Αθηνών βρέθηκε ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και το τι συμβαίνει ακριβώς θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο το ζευγάρι ταξίδεψε στην Άνδρο εκτάκτως για να οριοθετήσει εργασίες που γίνονται αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο που διατηρούν, το Ονάρ.

Τι συμβαίνει με το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου, Ονάρ

Ακολουθώντας πιστά τα μέτρα της κυβέρνησης ο παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου παρέμεινε κλειστός όλον αυτόν τον καιρό και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του σιγά σιγά τον Ιούνιο. Για τον λόγο αυτό ο Ματέο Παντζόπουλος την Παρασκευή, έχοντας στο πλευρό του και την παρουσιάστρια, ταξίδεψε στην Άνδρο για να τακτοποιήσει κάποια πράγματα. Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι και σήμερα υπήρχε περιορισμός στις μετακινήσεις και στα πλοία μπορούσαν να μεταφερθούν μόνο όσοι ήταν κάτοικοι νησιού ή όσοι είχαν επαγγελματικό λόγο τον οποίο και δικαιολογούσαν!

Ο Ματέο Παντζόπουλος βρίσκεται σε μια αναμπουμπούλα γιατί προσπαθεί να κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει ώστε τα μέτρα που έχει δώσει η κυβέρνηση για τα ξενοδοχείο να ακολουθηθούν στο 1000%!

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από αρκετούς μήνες το Ονάρ είχε καταστραφεί - δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες - και πως πριν την καταστροφή αυτή το ζευγάρι είχε πάρει επιχορήγηση ένα τεράστιο ποσό για να το κάνει ανακαίνιση! Δείτε τα λεφτά της επιχορήγησης αλλά και φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του ξενοδοχείου της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες στιγμές για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο

Δείτε το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Αξίζει 100,000 ευρώ

Share