Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Νέα τροπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγεία μας βρε παιδιά

Αποκλειστικά μόνο εδώ! Μόλις το μάθαμε

ΣΚΑΙ: Νέα τροπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγεία μας βρε παιδιά
Vanda's Blog 20.05.2020 08:56

Μια νέα τροπή υπήρξε στον ΣΚΑΙ όσον αφορά τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του, Στην υγεία μας βρε παιδιά, και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι από τους λίγους παρουσιαστές που δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην κανονικότητά του παρά την άρση των μέτρων αφού είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν τα μέτρα και να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. Ωστόσο, πρώτη πριν από λίγες ημέρες σας είχα γράψει πως ο ΣΚΑΙ είχε ένα πλάνο στο μυαλό του για το πως μπορεί να γίνει εφικτό να ξεκινήσει το Στην υγεία μας βρε παιδιά, δείτε εδώ το ρεπορτάζ μου, κι όπως φαίνεται το πλάνο πια έγινε πράξη!

Ποια η νέα τροπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ

Η πηγή μου, λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά μου αποκάλυψε πως όλα είναι έτοιμα για να επιστρέψει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον αέρα του ΣΚΑΙ με το Στην υγεία μας βρε παιδιά και να γεμίσει τα Σαββατόβραδά μας ξανά μουσική, κέφι και χορό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, τις οποίες και σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στους δέκτες μας το Σάββατο 30 Μαΐου με μια εκπομπή αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους ήρωες δηλαδή που έδωσαν μάχη και πήγαν κόντρα στον θανάσιμο αυτό ιό για την σωτηρία όλων μας.

Στην εκπομπή θα τραγουδήσουν οι Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά και Δημήτρης Μπάσης. Διαβάστε εδώ, επίσης, ποιο θα είναι το επαγγελματικό βήμα του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά το φινάλε του Στην υγειά μας βρε παιδιά! Έχει ήδη ανακοινωθεί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη: Η... σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με την γιατρό, Αρετή

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στο φως η άγνωστη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Share