Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νώντας Παπαντωνίου: Νέα αρχή για τον πρώην της Ιωάννας Τούνη - Ευχάριστα νέα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Νώντας Παπαντωνίου: Νέα αρχή για τον πρώην της Ιωάννας Τούνη - Ευχάριστα νέα
Vanda's Blog 21.05.2020 12:02

Μετά το μπάσκετ ο Νώντας Παπαντωνίου, που τον γνωρίσαμε πολύ καλύτερα από την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, αποφάσισε να.. διευρύνει τους ορίζοντές του και μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τη νέα αρχή που είναι έτοιμος να κάνει.

Ποια η νέα αρχή του Νώντα Παπαντωνίου

Μπορεί το όνομά του και το πρόσωπό του να έπαιξε πολύ στις πρωινές εκπομπές καθ'όλη την διάρκεια της σχέσης του με την Ιώαννα Τούνη και, δε, ο χωρισμός τους να έγινε επίκεντρο συζητήσεων, όμως αρκετό καιρό τώρα ο ίδιος κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι που αφορά περισσότερο τα επαγγελματικά του παρά τα ερωτικά του (αν και πάνω σε αυτό γνωρίζω πράγματα αλλά το μόνο που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι πως είναι πολύ ευτυχισμένος αυτή την περίοδο). Συγκεκριμένα πηγή μου μου μετέφερε πως ο Νώντας Παπαντωνίου ετοιμάζεται να ανοίξει δικό του μαγαζί σε συνεργασία με την Βανέσα Χολέβα και τον Άγγελο Παπάζογλου.

Το μαγαζί θα στεγάζεται σε έναν χώρο στην Φιλαδέλφεια και θα έχει ως επίκεντρο εντυπωσιακά γλυκά.

Λίγες ώρες πριν μάθω τα ευχάριστα για το Νώντα Παπαντωνίου δημιουργήθηκε σάλος με το όνομα της πρώην του, Ιωάννας Τούνη αφού βγήκε στη δημοσιότητα ένα ροζ βίντεο που φέρεται να είναι πρωταγωνίστρια! Δείτε το εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: Την ρώτησαν για τον Νώντα Παπαντωνίου και η αντίδραση της ήταν... απίστευτη

Ιωάννα Τούνη: Βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τον Νώντα Παπαντωνίου! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Share