Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΑΝΤ1: Τέλος για αγαπημένη σειρά!

Ποια παίρνει την θέση της; Αποκλειστικό ρεπορτάζ

ΑΝΤ1: Τέλος για αγαπημένη σειρά!
Vanda's Blog 26.05.2020 07:15

Τίτλοι οριστικού τέλους θα πέσουν για μια πολύ αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 και έχω όλο το ρεπορτάζ για το ποια πρόκειται να πάρει την θέση της την 1η κιόλας Ιουνίου.

Η σειρά αυτή έκανε την εμφάνισή της ως μια νέα και πολλά υποσχόμενη παραγωγή που θα χτυπήσει κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης αλλά δυστυχώς οι προσδοκίες των ιθυνόντων δεν πραγματοποιήθηκαν και για τον λόγο αυτό ολοκληρώνεται νωρίτερα απ'ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ποια σειρά τελειώνει και ποια σειρά ξεκινάει στον ΑΝΤ1

Ο λόγος για την σειρά Αν ήμουν πλούσιος που παρά τα μεγάλα ονόματα ηθοποιών που συμμετέχουν δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή 29/5 (εμείς βέβαια το έχουμε πριν το παίξει στον ΑΝΤ1, δείτε το εδώ!).Το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε, λοιπόν, την απόφαση να την τερματίσει και να βάλει στην θέση της prim time ζώνης ένα ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο project.

Αν ήμουν πλούσιος τέλος από τον ΑΝΤ1

Το project αυτό έχει το όνομα "Εργαζόμενη Γυναίκα" και πρωταγωνιστεί η Ελένη Ράντου. Με την σειρά αυτή μεγάλωσαν και γέλασαν πολλές γενιές. Η επιτυχία της είναι δεδομένη κι έτσι έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από την 1η Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:45.

Εργαζόμενη γυναίκα σειρά που επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα πάρει τη θέση του Γυναίκα Χωρίς όνομα

"Βόμβα": Από τον ΑΝΤ1 πάει... Mega!

Share