Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Μεγαλοκάναλο της είχε τάξει ποσό μαμούθ για να φύγει από τον ALPHA

Στη φόρα η πρόταση που δεν ήξερε κανείς! Της έταξαν εξωφρενικό ποσό!

Ελένη Μενεγάκη: Μεγαλοκάναλο της είχε τάξει ποσό μαμούθ για να φύγει από τον ALPHA
Vanda's Blog 28.05.2020 07:49
Follow us on Google News

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να αφήσει, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, την τηλεόραση και το κανάλι του ALPHA, όμως πριν συμβεί αυτό πολλοί ήταν οι σταθμοί που την είχαν πλησιάσει προσπαθώντας να την πείσουν να ενταχθεί στο δυναμικό τους κι όπως θα σας αποκαλύψω σήμερα ένας από αυτούς και μάλιστα μεγάλος σταθμός της έδινε ποσό μαμούθ για να την κάνει να πει... το "ναι".

Την προηγούμενη Πέμπτη, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη τάραξε τα νερά αφού με μια κατάθεση ψυχής μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της ανακοίνωσε στο πιστό, επί 30 χρόνια, κοινό της πως του χρόνου θα αφιερωθεί σε εκείνη και την οικογένειά της - δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια.

Η φήμη αυτή, βέβαια, είχε κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και εννοείται πως οι αντίπαλοι σταθμοί του ALPHA δεν έχασαν ευκαιρία στο να προσπαθήσουν να την διεκδικήσουν παρά το γεγονός πως κανείς εν τέλη δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη, που ήταν και το αναμενόμενο δηλαδή αφού η Ελένη Μενεγάκη έχει δείξει στα τόσα χρόνια καριέρας που κρύβει πίσω της πως οι αποφάσεις της έτσι και παρθούν ο Θεός να κατέβει κάτω δεν της τις αλλάζει με τίποτα. Ωστόσο, κάποιοι σταθμοί το προσπάθησαν.

Η πρόταση μαμούθ που απέρριψε η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη πρόταση μετά τον ALPHA

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου όλες οι προτάσεις που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν "δυνατές" και καλοπληρωμένες αλλά μία ήταν εκείνη που "χτύπησε" κόκκινο. Ένα αρκετά μεγάλο κανάλι - το όνομα του οποίου θα κρατήσω μυστικό μετά από παράκληση - της έταξε πάνω από 73.000 ευρώ τον μήνα για να την κάνει να πει το μεγάλο ναι.

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, απέρριψε το συγκεκριμένο αυτό ποσό κι εκεί κανείς μπορεί να καταλάβει πόσο πολύ θέλει και χρειάζεται αυτό τον χρόνο με την οικογένειά της.

Εμένα, βέβαια, κάτι μου λέει πως δεν θα αντέξει για πολύ μακριά από την τηλεόραση αφού αυτή είναι όλη της η ζωή όπως έχει δείξει εδώ και χρόνια...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη: Αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής τον Σωτήρη Τσιόδρα - «Μέσα από την καρδιά μου...»

Πρόταση - "βόμβα" του Ματέο Παντζόπουλου σε παίκτη του MasterChef για να αναλάβει το ξενοδοχείο στην Άνδρο

Share