Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βάσω Λασκαράκη: «Μονοψήφια θα κάνει στο κανάλι του Alpha διότι...»

Ποιος ο λόγος που δεν θα τα καταφέρει;

Βάσω Λασκαράκη: «Μονοψήφια θα κάνει στο κανάλι του Alpha διότι...»
Vanda's Blog 30.05.2020 10:05

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πιθανόν του χρόνου να έχει την δική της εκπομπή στον Alpha. Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν θα τα καταφέρει και τα νούμερα τηλεθέασης που θα κάνει, δεν θα είναι και τόσο καλά.

«Η κοπέλα μια χαρά είναι αλλά η Βάσω Λασκαράκη άκουσε με θα πάει απάτη στο κανάλι του Alpha tv. Βλέπω μονοψήφια δεν έχει το ειδικό βάρος να κάνει καθημερινή εκπομπή και να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη»

Για ποιο λόγο η Βάσω Λασκαράκη θα κάνει μονοψήφια νούμερα στον Alpha

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πηγή μου, πασίγνωστη παρουσιάστρια της τηλεόρασης του Alpha.

Δεν θα σας πω αν είναι τώρα στον Alpha η αν ήταν πριν από ένα χρόνο αλλά θα σας πω ότι είναι μια παρουσιάστρια απόλυτα επιτυχημένη σε ότι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης.

Ρώτησα την παρουσιάστρια γιατί το λέει αυτό. Ότι δηλαδή η Βάσω Λασκαράκη θα αποτύχει να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Η απάντηση της αφοπλιστική και ειλικρινής...

Κοίταξε να δεις. Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Λειτουργεί πάντα βάση σεναρίου και σκηνοθετικών εντολών.

Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να γίνει γυναίκα της διπλανής πόρτας. Έχει εκ της φύσεως της τουπέ και ύφος. Η μέση νοικοκυρά της μεσημεριανής ζώνης δεν θα ταυτιστεί,δεν θα την συμπαθήσει, δεν θα την ακολουθήσει. Η Ελένη Μενεγάκη έχει λάμψει αλλά ταυτόχρονα μιλάει μέσα στην καρδιά της μέσης νοικοκυράς της κανονικής γυναίκας. Δείτε ωστόσο και τι είπε η ίδια η ηθοποιός χθες για το αν θα αναλάβει εκπομπή στον Alpha ή όχι.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι κατά την γνώμη μου ψυχρή και απόμακρη»

Για να δούμε αν η πασίγνωστη παρουσιάστρια πέσει μέσα στην εκτίμηση της για την Βάσω Λασκαράκη. Αν δηλαδή όντως θα κάνει μονοψήφια στην απογευματινή ζώνη η όχι...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο που δεν είχε δει κανείς

Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου στον κήπο τους

Share