Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 3: Φόβος και τρόμος

Τι συμβαίνει;

GNTM 3: Φόβος και τρόμος
Vanda's Blog 31.05.2020 11:08

Ο φόβος και ο τρόμος είναι το GNTM 3 για το Star, αφού έχει προκαλέσει αναταραχές στο κανάλι, μετά την αποχώρηση τόσο της Έλενας Χριστοπούλου, όσο και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Τι συμβαίνει όμως;

Όντως φόβος και τρόμος επικρατεί στο κανάλι του star για το project GNTM 3 καθώς τρέχουν και δε φτάνουν να ανανεώσουν συμβόλαια μην τυχόν και έχουνε απώλειες σαν αυτές της Έλενας Χριστόπουλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο φόβος και ο τρόμος το GNTM φέτος στο Star

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο κανάλι του Star καθώς τους έχει στοιχίσει η «έξοδος» των 2 «αχάριστων»γυναικών. Το «αχάριστες» το κανάλι το στηρίζει στο ότι τα δυο κορίτσια «έφτιαξαν» καριέρα μέσα από το πρόγραμμα του GNTM.

Τώρα λοιπόν τρέχουν να ανανεώσουν την συνεργασία με Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη για το GNTM 3

Η Βίκυ Καγιά έχει θεωρηθεί άνθρωπος του καναλιού και δεν την φοβούνται ότι μπορεί να “πουλήσει” το Star

GNTM 3

Επίσης, δυο ακόμη ονόματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και ενδέχεται να τα δούμε στο νέο κύκλο του GNTM.

«Βόμβα» για το GNTM: Οι τρεις άνδρες μοντέλα που θα τρελάνουν τα κορίτσια

«Βόμβα» για το GNTM. Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες μοντέλα που θα τρελάνουν τα κορίτσια στον διαγωνισμό. Είναι υποψήφιοι για να μπούνε στο σπίτι και η πιθανή συμμετοχή τους σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω μέσα σε αυτό.

H επιστροφή του GNTM την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός. Στον νέο αυτό κύκλο του ριάλιτι ομορφιάς, όπως έχει γίνει γνωστό θα δούμε να λαμβάνουν μέρος και άντρες μοντέλα.

Το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» παρουσιάστηκαν τρεις άντρες μοντέλα που έχει ακουστεί πως θα βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μποταϊτη, τον Νίκο Αντωνόπουλο και τον Στέφανο Γιαννακόπουλο. Και οι τρεις έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να διαγράψουν μια αρκετά αξιόλογη πορεία στο χώρο της μόδας στο εξωτερικό με τον τρίτο να αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο GNTM λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Καυτό" υλικό από πρώην παίκτρια του GNTM - Χωρίς επεξεργασία οι φωτογραφίες

Απίστευτη καταγγελία από πρώην παίκτρια του GNTM - «Με απέρριψαν λόγω...»

Share