Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξαφνική παραίτηση από το Mega

Δεν το περίμενε κανείς

Ξαφνική παραίτηση από το Mega
Vanda's Blog 02.06.2020 07:03
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο ενημερωτικό τμήμα του Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες μου υπήρξε μια ξαφνική παραίτηση από το κανάλι.

Ο μέχρι πρότινος Διευθυντή σύνταξης του καναλιού, Γιάννης Σμυρλάκης, παραιτήθηκε για να αναλάβει επιτελική θέση στο νέο εγχείρημα δημιουργίας web tv του ΣΥΡΙΖΑ.

Η θέση αυτού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα καλυφθεί εσωτερικά με αναβάθμιση του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ, Στράτου Μπαλή.

Τέλος από το Mega - Αποκάλυψη

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη θα κάνω σήμερα, στο Vanda's blog του Youweekly.gr, για τους τηλεθεατές του Mega αφού έρχεται το τέλος για το αγαπημένο project "Σπίτι με..." που κράτησε συντροφιά στο κοινό τις Παρασκευές της καραντίνας.

Πότε και με ποιους θα είναι το τέλος του "Σπίτι με..." στο Mega

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το "Σπίτι με..." θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου με κεντρικό πρόσωπο την προσεχή Παρασκευή την Δήμητρα Γαλάνη. Ωστόσο, το κανάλι αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα για το αν την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει με αυτό το μουσικό project που αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό (χτύπησαν κόκκινο τα νούμερα τηλεθέασης του Αργυρού την Παρασκευή) ή αν θα εντάξει στο πρόγραμμά του μια μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Ρέμο, που υπήρχε έτσι κι αλλιώς στα σχέδια από τους προηγούμενους μήνες.

Αντώνης Ρέμος mega

Η απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλά, όπως από το αν θα αρθούν κάποια μέτρα, αφού η εκπομπή του Ρέμου θα χρειαστεί οπωσδήποτε κοινό και γενικά θα είναι μια πληθωρική παραγωγή αλλά και από οικονομικούς παραμέτρους μιας και η περίοδος που πέρασε η Ελλάδα με τον κορωνοϊό επηρεάστηκε σε όλα τα στάδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έσκασε» ανακοίνωση από το Mega

Ραγδαίες αλλαγές στο Mega

TAGS
Share