Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι και πάει στον Alpha

Μεταγραφή μεγατόνων!

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι και πάει στον Alpha
Vanda's Blog 06.06.2020 11:22

Από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», φεύγει ένας συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά και θα σας μεταφέρω όλες τις πληροφορίες μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Συγκεκριμένα, δεν φεύγει μόνο, αλλά πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Alpha.

Ο Νίκος Μουτσινάς, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα στην μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Για αυτό κιόλας, τον βλέπαμε να κάνει απίστευτα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Βέβαια, να σημειώσω, πως το τελευταίο διάστημα, έχει πέσει. Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα.

Ωστόσο, στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν παρόλο που δεν έχει βγει τίποτα επίσημο για το αν θα συνεχίσει στο κανάλι με το «Καλό Μεσημεράκι» και την επόμενη χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς, πρόκειται να χάσει ένα μέλος της ομάδας του ο οποίος είναι ίσως από τους πιο δυνατούς συνεργάτες του.

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά που φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι και πάει στον Alpha

Όπως μου μετέφεραν και πρόκειται να σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, ο Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να χάσει τον σκηνοθέτη του, Δημήτρη Γιαχνή.

Δημήτρης Γιαχνής συνεργάτης Νίκου Μουτσινά

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαχνής διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στο κανάλι του ΣΚΑΙ, αφού πήρε μεταγραφή για τον Alpha και όπως λένε οι πληροφορίες θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή της). Μάλιστα, πραγματοποίησε και την πρώτη του συνάντηση στο κανάλι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την αποκάλυψη της Άννας Βίσση - «Μετάνιωσα που...»

Πέτρος Πυλαρινός: Πόσο; Αυτή είναι η ηλικία του συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά

Share