Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Είναι οριστικό! Παίρνει "διαζύγιο" από τον ΣΚΑΙ μετά από δυο χρόνια

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Είναι οριστικό! Παίρνει
Vanda's Blog 16.06.2020 06:55

Μεταγραφές, αλλαγές, αποχωρήσεις και... εισχωρήσεις μεγατόνων κρύβει η νέα τηλεοπτική σεζόν! Όλα τα κανάλια βρίσκονται σε φάση αναδιαμόρφωσης ειδικά μετά την δυσκολία που πέρασαν την περίοδο του κορωνοϊού κι ετοιμάζονται για ένα δυνατό... comeback! Στο comeback αυτό του ΣΚΑΙ, λοιπόν, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές μου πληροφορίες δεν θα βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου αφού παίρνει... διαζύγιο μετά από δυο χρόνια στον σταθμό!

Καιρό τώρα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια συζητιέται πως όχι μόνο θα φύγει από τον ΣΚΑΙ αλλά και πως η επόμενη... στέγη θα είναι στο Mega όπου βρίσκεται και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος.Ε, λοιπόν, αυτό θα γίνει.

Γιατί παίρνει διαζύγιο από τον ΣΚΑΙ μετά από δυο χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog του Youweekly.gr με κάθε επιφύλαξη το Σαββατοκύριακο έγινε μια συνάντηση με την παρουσιάστρια και τους ιθύνοντες του σταθμού που δεν είχε καλή... κατάληξη από την άποψη πως δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν στα θέλω τους για την επόμενη χρονιά με αποτέλεσμα η Τατιάνα Στεφανίδου να τα μαζεύει και να φεύγει.

Φεύγει από το ΣΚΑΙ μετά από δυο χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου

Να αναφέρω πως οι σχέσεις μεταξύ αυτής και του σταθμού είναι άριστες απλά... εκείνοι την ήθελαν για ζώνη ΣΚ εκείνη ήθελε ζώνη καθημερινή και κάπως έτσι... τελείωσαν όλα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βγει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για να μπορέσει και το Mega να κάνει γνωστή με τον δικό του τη νέα προσθήκη στο δυναμικό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Οι τελευταίες αποφάσεις του ΣΚΑΙ για το Καλό Μεσημεράκι και την επόμενη χρονιά

ΣΚΑΙ: Άσχημες εξελίξεις με τον Δημήτρη Παπανώτα

Share