Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Είναι μαζί και το κρατάνε κρυφό;

Τι συμβαίνει

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Είναι μαζί και το κρατάνε κρυφό;
Vanda's Blog 18.06.2020 14:52

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz ή... μήπως είναι ακόμα; Στο Vanda's blog σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για να σταματήσουν οι ανακρίβειες και τα λόγια του αέρα!

Χώρισαν πριν από ένα χρόνο αλλά εξακολουθούν να κάνουν μαζί κοινές οικογενειακές διακοπές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Οι αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους προφίλ στα social media κάποιες φορές έχουν πολλά κοινά, τύπου ίδιες οπτικές γωνίες κλπ που υποδηλώνουν ότι είναι μαζί την συγκεκριμένη στιγμή και κάθε φορά που μιλούν δημόσια ο ένας για τον άλλον οι χαρακτηρισμοί τους είναι με σεβασμό και γλυκύτητα. Δεν είναι κρίμα να είναι χωριστά;

Η αλήθεια για το αν είναι μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Ναι, πολύ θα πουν πως ένα τέτοιο ζευγάρι είναι κρίμα να μην είναι πια μαζί αλλά... έτσι είναι η ζωή! Πριν από λίγες ώρες ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε τα γενέθλιά του και τα πέρασε μαζί με την Σίσσυ (δείτε φωτογραφίες εδώ). Αποτέλεσμα αυτού οι... κακές γλώσσες να ξεκινήσουν να μιλάνε και να αναφέρουν επανασύνδεση και τα σχετικά.

Δεν ισχύει και σας το λέω με το χέρι στην φωτιά. Οι δυο τους πήραν μια απόφαση μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ σκέψη και η σχέση σεβασμού που έχουν σήμερα οφείλεται στα παιδιά τους και στο ότι είναι πολιτισμένοι άνθρωποι γι αυτό καλό θα ήταν να σταματήσουν οι... αερολογίες!

Σίσσυ Χρηστίδου: Στα πιο αδύνατά της - Φωτογραφίες με μπικίνι στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη το 2016

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά - δείτε την δίαιτα που κάνει εδώ αναλυτικά - ωστόσο, το 2016 όταν ήταν ακόμα στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη ήταν... αγνώριστη και στα πιο αδύνατά της! Ξεθάψαμε φωτογραφίες από την παραλία που είναι μαζί και... αγαπημένοι!

Για όλη την ελληνική showbiz αυτός ο χωρισμός, της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, ήταν ένα σοκ γιατί ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ψάχνοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών τους βρήκαμε στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της στην Μύκονο το 2016 και συνειδητοποιήσαμε πως τότε η Σίσσυ Χρηστίδου βρισκόταν στις μεγάλες της δόξες αφού είχε κορμάρα! Να τονιστεί ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν πειραχτεί καθόλου, είναι όπως ακριβώς μας τις έδωσαν οι φωτογράφοι.

Δείτε τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου και το Θοδωρή Μαραντίνη από το καλοκαίρι του 2016

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου αρετουσάριστες φωτογραφίες

Μαραντίνης Χρηστίδου σε παραλία χωρίς ρετούς

Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς φίλτρα στην παραλία αδύνατη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Τα παιδιά τους ετοίμασαν την πιο ιδιαίτερη έκπληξη στον μπαμπά τους

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν τα "έσπαγε" στα beach bar της Μυκόνου με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Φωτογραφίες με μαγιό από το 2016

Share