Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έκλεισε» με τον ALPHAtv πρόσωπο από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Θα βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Έκλεισε» με τον ALPHAtv πρόσωπο από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά
Vanda's Blog 21.06.2020 08:25

Οριστικό είναι πλέον, πως συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά «έκλεισε» με το κανάλι του Alphatv και αποχωρεί από την εκπομπή του με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες σας είχα αποκαλύψει με αποκλειστικές πληροφορίες μου, πως ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τον ΣΚΑΙ και είχε ξεκινήσει τις συναντήσεις με τον Alphatv - Δείτε εδώ.

Τελικά οι συναντήσεις αυτές απέδωσαν καρπούς και είναι οριστικό πλέον πως από τη νέα σεζόν, θα βρίσκεται στην ομάδα τους και σε μια καινούρια εκπομπή που έρχεται. Οι αλλαγές στο κανάλι είναι μεγάλες από τη νέα χρονιά και θέλησαν να ποντάρουν σε ένα δυνατό όνομα, το οποίο θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

Πρόκειται λοιπόν όπως σας είχα πει για τον Δημήτρη Γιαχνή, τον σκηνοθέτη της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, ο οποίος ήταν από τους πιο δυνατούς συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr είναι πλέον σίγουρο πως θα βρίσκεται στον Alphatv.

Δημήτρης Γιαχνής συνεργάτης Νίκου Μουτσινά

Αυτή είναι η εκπομπή στην οποία «έκλεισε» ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βλέπουμε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alphatv την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το κανάλι θέλησε να την πλαισιώνουν δυνατοί συνεργάτες, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Για αυτό το λόγο, ο Δημήτρης Γιαχνής θα σκηνοθετεί την εκπομπή της.

Να σημειωθεί, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα στο 14:00 με 16:00 και το περιεχόμενο της θα είναι gossip. Δείτε εδώ τα όσα είχε πει η ίδια για την εκπομπή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματίνα Νικολάου: Τα αποκάλυψε όλα για το Νίκο Μουτσινά - «Γνωριστήκαμε όταν...»

Το... κόλπο του Νίκου Μουτσινά για το Instagram - «Το βίντεο δεν το πειράζεις...»

Share