Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οριστική η απόφαση για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Τι θα συμβεί με την Φωλιά των Κου Κου

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Οριστική η απόφαση για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Τι θα συμβεί με την Φωλιά των Κου Κου
Vanda's Blog 23.06.2020 08:25

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την απόφαση που πήρε το STAR για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή τους, Στην Φωλιά των Κου Κου.

Για το κανάλι της Κηφισιάς ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου είναι τα δυο δυνατά χαρτιά της πρωινής του ζώνης και μαζί με την ομάδα που έχουν δημιουργήσει στους Κου Κου τα μηχανάκια της AGB παίρνουν φωτιά καθημερινώς, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η εκπομπή έχει βγει πρώτη στην ζώνη της με συγκλονιστικά ποσοστά.

Ποια η οριστική απόφαση που πάρθηκε για Κρατερό - Καραβάτου και ποιες οι αλλαγές στην Φωλιά των Κου Κου

Φωλιά των Κου Κου STAR

Το μόνο σίγουρο ήταν πως το δίδυμο αυτό θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ίδια ζώνη του STAR. Αλλά όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές που θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω!

Οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν την ομάδα, αφού οι ιθύνοντες του STAR είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την χημεία που έχουν τα ήδη υπάρχον πρόσωπα στο δυναμικό. Οι αλλαγές θα αφορούν την θεματολογία της εκπομπής και κάποιες στήλες που θα προστεθούν!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το STAR φαίνεται πως είναι πιο έτοιμο από τα υπόλοιπα κανάλια για να υποδεχθεί τη νέα σεζόν με το πρόγραμμα που έχει χτίσει.

Να τονιστεί πως όλοι περιμένουν το GNTM 3! Δείτε εδώ τελικά ποιος θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου! Ανακοινώθηκε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου με την μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη - Τι συνέβη στον αέρα των Κου Κου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Share