Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: Ο όρος στο συμβόλαιό του που "παγιδεύει" τον ΣΚΑΙ

Νέες πληροφορίες στη φόρα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Γιώργος Λιάγκας: Ο όρος στο συμβόλαιό του που
Vanda's Blog 26.06.2020 07:46

Το πάθημα έγινε μάθημα, όπως φαίνεται με βάση τις νέες πληροφορίες που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly.gr, για τον Γιώργο Λιάγκα! Πολλά ακούγονται και γράφονται για το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή στο ΣΚΑΙ αλλά εδώ θα διαβάσετε για πρώτη φορά έναν όρο που έχει βάλει ο παρουσιαστής στο συμβόλαιό του ως... σανίδα σωτηρίας για τον εαυτό του και... μικρή "παγίδα" για τις συνεργασίες του!

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως σας αποκάλυψα πριν λίγες ώρες, ρίχνει αυλαία με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα είναι οριστική αφού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το πρόγραμμα αυτό δεν θα βγει στον αέρα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ιδανικά.

Το ερώτημα τώρα είναι: Θα πάρει late night εκπομπή ή θα μείνει στον πάγο όπως έγινε με τον ΑΝΤ1 που απλά πληρωνόταν και δεν τον βλέπαμε πουθενά; Ε, λοιπόν, έχω την απάντηση αυτή!

Ποιος ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Λιάγκας

Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ

Πηγή μου, μου μετέφερε και σας αποκαλύπτω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως ο Γιώργος Λιάγκας πριν κλείσει με τον ΣΚΑΙ φαίνεται να είχε προβλέψει κάθε ενδεχόμενο και για να μην βρεθεί ξανά "όμηρος" ενέταξε στο συμβόλαιό του έναν όρο που αναφέρει πως το κανάλι δεν μπορεί να μην αξιοποιήσει τον παρουσιαστή σε κάτι για πάνω από 3 μήνες!

Δηλαδή, αν το κανάλι αποφασίσει πως δεν θέλει να δώσει κάποιο project στον Γιώργο Λιάγκα εκείνος θα κάτσει για 3 μήνες και μετά μπορεί να ανοίξει τα φτερά του για όποιον άλλον σταθμό θέλει κι όχι μόνο αυτό... Ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με τον ίδιο όρο θα πρέπει να καταβάλει τον μισθό που θα έπαιρνε ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι το τέλος της χρονιάς... Κάτι τέτοιο όπως είναι φανερό δεν συμφέρει καθόλου τον σταθμό του Φαλήρου οπότε... γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θα το πάρει το προγραμματάκι του στην late night ζώνη;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΣΚΑΙ πάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αυτό είναι το πρόσωπο έκπληξη

34χρονη - Καλλιθέα: Είχε πάει στο Guess My Age και είχε τρελαθεί ο Γιώργος Λιάγκας μαζί της

Share