Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έτσι λέει αντίο ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τι της ετοιμάζουν;

Έτσι λέει αντίο ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια
Vanda's Blog 29.06.2020 07:46

Τίτλοι τέλους θα πέσουν την Τετάρτη 1 Ιουλίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί με αυτούς θα έρθει και το οριστικό τέλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης από τον ALPHA μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη για να πουν το δικό τους αντίο στον άνθρωπο που τους στάθηκε εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο φρόντισε να μαζέψει τα πράγματά της από το καμαρίνι της - δείτε φωτογραφία που είναι πλέον εντελώς άδειο - και σύμφωνα με άτομα από το κοντινό της περιβάλλον ανυπομονεί να κάνει αυτή τη νέα αρχή στην ζωή της αλλά ταυτόχρονα φοβάται κιόλας.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης όπως πολλοί την χαρακτήριζαν φεύγει από τον ALPHA με σεβαστό χωρίς τσακωμούς και ιστορίες και γι αυτό το κανάλι θα την τιμήσει στο έπακρο.

Πως θα πει αντίο ο ALPHA στην Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια

Όπως μου μετέφερε άτομο μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, καθημερινά, από σήμερα δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα αφιερώνονται κάποια λεπτά σε εκείνη, δηλαδή θα προβάλλεται ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Ελένης στον ALPHA τα τελευταία 15 χρόνια για να... θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

πως θα αποχαιρετήσει ο ALPHA την Ελένη μενεγάκη

Όσο για την ίδια την Ελένη Μενεγάκη, με το που κλείσει η πόρτα του ALPHA οριστικά, μετακομίζει στο νησί της Άνδρου με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, όπου και θα περάσει εκεί όλο το καλοκαίρι! Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που αφορά τα σχέδιά της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα κάνει εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη

Ματέο Παντζόπουλος: Τρυφερές στιγμές με την μικρή Μαρίνα στο Όναρ - Φωτογραφία από την παραλία

Share